• Zagi
    13.1k
    Gorica fakat svake sezone postane jedna od tih ključnih tekmi.
    Baš su muka.
  • Mr Anderson
    15.2k
    A jebem ti nogomet ako mi strepimo od jedne Gorice. Nema tko ih nije nadigrao ove sezone. Treba se od početka postaviti kao gazda, stisnut ih visoko da što prije zabijemo. Nakon toga oni sami padaju. Samo da ne uđemo kilavo ko doma protiv njih. Ruku na srce, ni jučer baš nismo najbolje ušli u tekmu. Moram si snimku pogledati na miru da bolje to proučim.
  • Davieboy86
    1k
    Da stavis sada veliki Screenshot sa -1? Ha pratitelju rezultata ? Bio bi red jel tako?
  • Davieboy86
    1k
    Bio na lokaciji kada je nastala pjesmica. T. iz Metkovica mi ju je znao pjevati iznad glave saaaaatima :rofl:
  • NORTE
    21.2k
    Da stavis sada veliki Screenshot sa -1? Ha pratitelju rezultata ? Bio bi red jel tako?Davieboy86
    Zašto ne, red je da stavim novi screenshot kad već tražiš:
    wSPHAbp.jpeg
  • Zagi
    13.1k
    Zanimljivo kak jedan izrez zahvaća 9 utakmica dok drugi samo 7.
    Šteta te slučajnosti.
  • NORTE
    21.2k
    Zanimljivo kak jedan izrez zahvaća 9 utakmica dok drugi samo 7.
    Šteta te slučajnosti.
    Zagi
    Šteta je jedino da se ne može prikazat i dojam tih poraza, jer to su bile blamaže.
    O slučajnoj pobjedi nad Rijekom da ne pričamo.

Kad si zadovoljan s -1 iza Hajduga i nalaziš opravdanje u nepostojanju igre i rezultata znaš koliko si pao.
  • Zagi
    13.1k
    Naporan je taj non stop pesimizam. Živio ti meni.
  • NORTE
    21.2k
    Naporan je taj non stop pesimizam. Živio ti meni.Zagi

Ako pratiš moje postove pesimizam je nestao našim približavanjem na tablici i boljim rezultatima, ali sam prozvan pa sam odgovorio na pitanja.
  • wolfgang14
    3.3k
    Dani Olmiću brate moj u Kristu kako te nikad nema kad dinamo pobjedi a hajduk primi 5 komada. Nadam se da si ok!
  • Dzoni
    2.9k

I kad/ako ćemo dobit Lille, Goricu i Hajduk, jedva čekam izrez gdje ćeš ostavit Malmo i Vukovar.
  • kajjaznam
    324
    Ponekad mi bude žao kaj uopće dođem na forum, kad vidim upise
  • Zagi
    13.1k
    Ako pratiš moje postove pesimizam je nestaoNORTE
    Nick i avatar ti je takav da te zamjetim.
    Dragi moj, tvoj strah od ajdučije je opipljiv svaki period momčadskih priprema. Godinama sada već unatrag.

Sumirano: mi smo kurac, oni su stroj.

Niti jednom do sada nisi bio u pravu.

Ispočetka me čudila ta opsjednutost, sada više manje ignoriram. To planiram nastaviti i dalje.
  • Droljo
    22.9k
    Lili je ključ! To ak pobjedimo mi smo na konju braćo i sestre! Šta na konju, na konjini!!
  • Dinamo iznad svih
    450
    pa cak i ako odigramo nerijeseno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention