• Odani Zgd
    955
    Bit će Hajduk kurac šampion
  • mlinchica
    4.4k
    Jedva čekam čuti analizu zadnje trećine od strane podacstera i da nam pojasne juri li Šego još uvijek prema ligi prvaka ili trči ili šeta ili je sta malo odmorit.

Kakav lepi dan, a vikend još nije gotov. :blush:
  • vjeko1701
    20.7k
    Jel to sad Rijeka prestigla Hajduk u međusobnim dvobojima odkad je HNL-a? Dal je Hajduk sad i službeno rezultatski treći klub u samostalnoj Hrvatskoj?
  • pešća
    673
    Dal je Hajduk sad i službeno rezultatski treći klub u samostalnoj Hrvatskoj?
    4mReplyOptions
    vjeko1701

Po kojem parametru?

1. Broj trofeja.
    2. Prosječna pozicija na tablici.
    3. Ukupan broj bodova.
  • shameless86
    1.1k
    ako sam dobro cuo u prijenosu izjednaceni su..svaki po 40 pobjeda
  • gaTeDZG
    2.4k
    Da, omjer 40-27-40, s tim da je Rijeka u zadnjih 13 sezona samo dva/tri puta bila iza jogurta
  • Facke
    7k
    Ljudi moji kakuv lep vikend. Mi sme dobili , Hajduk dobil po njuske i jos je Livaja odbil ziti na teren. Valda mu je ispod casti ziti kad tulke gubiju. Ste bu pobednik toga? Garcia ili Livaja? Samer nek se oni razmonteraju sami. :eyes:
  • T90d
    2.4k
    Imam PTSP od prošle sezone, oni kreću padati, opet im izlaze problemi van, samo da ih mi ne vratimo nazad u život, kao lani u 9mj. Zabiti im čavao u lijes, moramo im napuniti mrežu više nego Rijeka.
  • Masto
    440
    Petko rpg livaja ista dijagnoza
    Kako to?
  • Ijayi Atiemwen
    4.8k
    IMG-5445.jpg

Dobro jutro :smile:
  • NORTE
    21.2k
    Livaja odbio ući u igru, izgleda da je između njega i Garcije gotovo.IvanPerić1945

Livaja će počet iduću tekmu nakon ove sramote i nikom ništa.
    Ionako moraju mijenjat postavu.

Ulazi im u prvih 11 Sigur, možda i Silić.

Kome bi se i ulazilo na 4:0?
    On kao najveća zvijezda momčadi na najomraženijem stadionu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Malo se previše potencira "raspad", incidenti, bacanje u moru, a ništa značajno se nije dogodilo zadnjih godina. Masnokosi je namlatio Dolčeka tam prije 3 godine. I prošle godine je cijelo vrijeme bilo pomlatit će se s Gatusom i slično, a niš se nije dogodilo.
  • Jurki
    20.6k
    Nakon puno neugodnih iznenađenja, nasih losih predstava, sudackih poguranaca tovara.. konacno jedan vikend "po špagi".
    Dobiti Goricu i u direktnom okrsaju protiv tovara preuzeti celnu poziciju na tablici.
  • Kruno
    1.2k
    Akcija 5 komada fritula
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention