• Masto
    440
    Goda je upao u prvu jer je defenzivno djelovao sigurnije od vinlofa a sigurnost je trebala kovi i ekipi
  • Dzoni
    2.9k
    On i Hoxha lijevo su bili nezaustavljivi, vrijedi ga gurat, isplati će se 100x više nego Goda
  • Pacho
    11.1k

I ta sigurnost nam je, ako se ne varam, donijela rekordan broj utakmica za redom sa primljenim pogotkom.
  • Masto
    440
    ne negiram to, samo pretpostavljam razlog zašto je goda preuzeo poziciju vinlofa
  • hardek
    7.4k
    I ta sigurnost nam je, ako se ne varam, donijela rekordan broj utakmica za redom sa primljenim pogotkom.Pacho

U datom trenutku to je bila dobra odluka. Problem je što jednom kad je Goda ušao, Kova nije nastavio rotirat ovisno o potrebama utakmice.
  • ElDorado
    7.5k
    Zlocin je da decko grije klupu, dok igra Goda koji vise trci prema svom golu s loptom
  • Crusades
    20.1k
    Donekle opravadano je bilo kad je Goda startao protiv tovara, Fenera pa ajde i Maccabija. Ali zločin je bio ne staviti ga protiv Lokomotive i Slaven Belupa.
  • Crni86
    17.3k
    Fenomenalan. Da ovaj mladi sudac koji tek treba naucit sudit zna dat koji zuti bila bi barem dva dvostruka zuta na njemu.
  • Efes Pilsen
    13.8k
    Ako neko jos uvijek misli da stranci ne znaju gdje su dosli i sta se od Dinama ocekuje..

Šveđanin, koji je za vrijeme reprezentativne stanke bio sa svojom U-21 selekcijom, rekao je da se dominantna od Dinama uvijek očekuje, a najavio je i pohod na tri boda u Francuskoj:

“Moramo dominirati, od nas se očekuje da zabijamo puno golova. Ja sam zadovoljan svojom izvedbom, obrambeno sam bio stabilan što je najvažnije. Moramo dobre stvari s ove utakmice ponoviti u Lilleu. Nadamo se da ćemo se iz Francuske vratiti s tri boda.“
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube