• hardek
    7.4k
    Na apsolutno ničije iznenađenje Mikić sasvim solidan. Stojković ili Vidović umjesto Ljubičića i tu smo negdje blizu pronalaska prvih 11
  • Ivan0302
    1.3k
    Ja bi Vidovića umjesto ljube stojkovića ostavio
  • mali M
    9k
    nije taknuo loptu, varaždin ima 0 udaraca u okvirfakin

Ps ti znaš samo pljuvati i umanjivati. Filipović je imao dva istrčavanja. Jedno na vrijeme da ispred napadača Varaždina odnese loptu, tu me malo štrecnulo jer bi Neva tu ostao na crti, i jedno izletavanje o boksanje na centaršut.. jako je Fila siguran i smireno odigrava...
    Pa jel ti gledaš i jednu tekmu ili samo pratiš statistiku sa Sofascorea
  • Zagi
    13.1k
    Jedno na vrijeme da ispred napadača Varaždina odnese loptumali M

U da, ovo sam zaboravio. Četvorica su bila sama oko lopte.
    Tu je gotovo sigurno zaustavio pogotak ako nije bilo zaleđe.
  • fakin
    2.1k
    ne pljujem apsolutno ništa. varaždinci nisu pukli na gol, nije imao nijednu obranu gdje bi vidjeli kako brani. polako, od filipovića se sad radi buffon jebote, a čovjek nema nijednu obranu
  • hardek
    7.4k
    Filipović barem može odigrati visoku loptu preko presinga na beka. Sve i da ništa ne obrani barem je to plus
  • Jos-Optimus
    7.9k
    i mene će žena ubiti jer je mali mokar od trčanja po sjeveru, ali igramo super, a on sretan, dakle, sretan i ja...poseban aplauz direktoru za kojeg je Misko nikakav igrač, fasciniraju me takvi lapani. Nikad nisu udarili loptu, nikad ne idu na tekmu, a nikad ni sretni nisu jer jedinu sreću osjećaju kada njihova gorčina dođe do izražaja
  • Fatos Beqiraj
    408
    kaze direktor doda prvom do sebe to mogu i ja :rofl:
  • FazeN
    3.6k
    golman ne služi samo da brani udarce u okvir gola znaš?
    Evo jedan primjer samo;
    Kad ti protivnička ekipa izađe u pritisak zadnje linije pa ti štoperi i zadnji vezni ne mogu do lopte, onda lijepo golman doda preko 3 protivnička igrača beku i riješi se pritiska.
    Naš Neva bi je ispucao u aut(već viđeno gro puta).
    A da ne govorim sigurno držanje lopte i izlasci koje Filipović ima.
    Ja se osjećam sigurnije gledajući, vjeruj da igrači isto.
  • Zagi
    13.1k
    Miško ima toliko dobru anticipaciju da ove njegove čisto oduzete lopte izgledaju trivijalne.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    ma nemate pojma, dodaje prvom do sebe
  • E46
    1.9k
    za mene on osobno nije nikakav igrac ali nisam ga sad pljuvao, svi su dobri pa i on.
  • Marc
    684
    Perez Vinlof odličan, za Mikića ne mogu vjerovat da nije više igrao do sada, to je jedna od većih grešaka do sada
  • mali M
    9k
    Vidiš kak Šafarić bolje prati utakmicu od Kove. Vidio je da je Mamut sporiji od Lisice i Zajca pa ga je izvadio i ubacio Vuka... :lol:

Sad šalu na stranu, samo dvije stvari. Šta mi moramo izgubiti loptu na svakom izvođenju auta? pa ko lajbeki svaki puta. I drugo, nadali smo se da će Zajc biti prednja osmica a Ljubo orati a dobili smo suprotno i Ljubo opet živi u svom nekom paralelnom svemiru
  • CastAway1986
    4.4k
    Sjajna lopta Miška ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.