• Omake
    13.5k
    Ja ne bih riskirao s Stojkovićem na ovakvim uvjetima. MPV baš ima moć s loptom u nogama, da je normalan sudac već bi iznudio par žutih.
  • NVKOD
    8.9k
    Neka me Ljubo razuvjeri, ali nikako ne paše u ovakvoj postavci igre. Doslovno ga nema nigdje, nemojte mi tu o nevidljivom poslu kojeg obavlja, kad napadamo, gotovo pa niti nema loptu u nogama.

Zajca sam najviše vidio i čuo, a i vidi se da može voditi igru, koja je uloga Ljube u HNL utakmicama, a da nisu derbiji?

Htio bih vidjeti Stojkovića/Vidovića umjesto Ljube.
  • Zagi
    13.1k
    Jako dobar na lopti, pokupio/boksao par lopti iz kornera.
    Obrana nije imao.
  • San Lorenzo
    23.1k
    Obrana puno relaksiranija kad znaju da iza njihovih leđa nije Marijanska brazda...Filipović smiren s loptom u nogama, imao jedno istrčavanje na loptu u srce 16erca, just golman doing golman things.
  • Crni86
    17.2k
    da je normalan sudacOmake

Mlad je….
  • ArtVandelay
    185
    losih 25 minuta pocetnih, onda varazdin upao u crnu rupu i to smo iskoristili i u tom periodu ok igrali. Drugi gol odlican, potez mckenne je taj koji cini tu razliku. Imam osjecaj da je nasim igracima refleks da kad dobiju loptu se okrenu prema nasem golu i samo cekas kad ce golmanu otic.

Stojkovic ima mjesta u prvih 11.
  • rokikaciga
    7.3k
    Po meni Villar umjesto Ljube i Beljo umjesto Bakrara koji me malo i razocarao danas.
  • ElDorado
    7.4k
    Ljubicic trci ko muha bez glave. Stvarno uz krajnji napor ja u tom igracu ne vidim nista. Ni jedno progresivno dodavanje. Da je tu bio Stojke bilo bi 4-0.
  • Praskaton
    4.6k
    mozda zadnjih 10 min. Igrac manje je bio prvih 35 min kao i ljubo

Ljubo van stojke nutra i mozda miske prodise
    Crni86

A prvih 20 je bilo jako loše.Iza toga sve bolje.
    Što se tiče Ljube slazem se.Radi on puno toga dobroga al u ovakvoj utakmici nam treba Stojke.
    Jedina greška Kove danas.

Al vodimo i pristup je dobar to je bitno.Nastavit tako i drugo pol.Isprovocirat crveni za njihovog crnog,nervozan je ne može vidit Bakrara.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Meni na kraju vrlo dobro poluvrijeme, kada smo došli na radnu temperaturu.
    Sve mi to s Filom na golu djeluje nekako sigurnije...
    Vezni red šteka malo, mislim da bi sa Stojketom bili puno fluidniji, očekujem da uđe odmah.
  • Carrasco
    6.5k
    Slična utakmica kao protiv Osijeka, sreća da smo zabili. Goda ispred Vinlofa je zločin nad nogometom. Mikić će ostat naš prvi bek ako dobije još par utakmica u kontinuitetu.
  • don
    16.9k
    Bakrar na krilu > špici
  • rokikaciga
    7.3k
    Znam da je sve dobro na svijetu cim smo na poluvremenu a nemamo niti 20 stranica ispisanih. Crvi, zohari se sakrili u rupe i placu jer je Kova napokon dobro postavio Dinamo a Dinamo kontrolira igru i ne igra lose s obzirom na uvjete.
  • Xpert1992
    177
    Dobar rezultat.

Ali ovaj Ljubicic, stari moj, rijetko dosadan igrac. Ni jedan progresivan pas, ni jedan udarac, ni jedan dribling. Frajer niti smrdi niti mirisi, on je tu, postoji, ne bu nis zajebal al ne bu nis ni napravil. Ko neki sljaker u firmi nakon 30 godina staza, on je tu da si zaradi za rezije.

Boban bi trebao ko Al Davis pokojni vlasnik LA Raidersa u NFL-u kaj je rekao svom quarterbacku: "throw the ball down the field, it's the Raiders!"
    Boban bi ovom trebal reci, "daj napadaj gol, mi smo Dinamo!"
  • NitkoBitan
    33.2k
    a Dinamo kontrolira igru i ne igra lose s obzirom na uvjete.rokikaciga

Zlobnici bi rekli da nam uvjeti idu na ruku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.