• Carrasco
    6.6k
    Nije Hoxha igrao protiv Vukovara prvih 35 minuta pa sanse nismo imali. Protiv Gorice nije uopće ulazio u igru pa također nismo imali neku ozbiljniju sansu. Sta je ljudima u glavi pa iz cista mira za losu igru okrive jednog od najboljih igraca bez kojeg bi sad bili na 7,8 bodova zaostatka.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Nije Hoxha igrao protiv Vukovara prvih 35 minuta pa sanse nismo imali. Protiv Gorice nije uopće ulazio u igru pa također nismo imali neku ozbiljniju sansu. Sta je ljudima u glavi pa iz cista mira za losu igru okrive jednog od najboljih igraca bez kojeg bi sad bili na 7,8 bodova zaostatka.Carrasco

Istina, teško je shvatiti te današnje stručne analize. Realno ni nemamo pravu zamjenu za njega.
  • Mihaljević
    14.1k
    Tako je! Finally, someone!!!

Ma ja jednostavno ne razumijem guranje Hoxhe, jednostavno on nije Oršić ili Perišić da baš svaka lopta ide preko njega.

Stojković je došao u Dinamo kao krilni igrač + imamo Varelu kao projekt kluba. Koja je svrha Hoxhe osim kao jokera sa klupe?

Hoxha zabije eurogol i onda ga nigdje nema 7 tekmi. On ne može biti glavni igrač baš kao i Kulenović, Beljo, Lisica, i baš mi je drago što Bakrar danas starta na devetki.

Hoxha je dobar igrač, ali nije kostantno dobar. To će prolaziti kod nekih davljeničkih ekipa, mi smo Dinamo, konstantni prvaci. Samo konstanta.
  • Dudu9
    1.9k
    Bas na krivi dan Hoxhu spominješ
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    postao si novi Kujtim ,koga popljujem taj razvali :rofl: hvala bogu da ja nisam
    Možeš li nekako ovaj tekst pospremiti ,kopirati på sačuvati za neki drugi dan. Nije danas taj dan brate prije da će hat trick utrpati
  • prefontaine
    5.4k
    Svaka čast KTC-u na svemu, svaka čast Galešiću na nokautu instagramereru, ali naš nominalno treći stoper mora biti Jakirović.

Danas se pružila šansa Perez Vinlofu i Mikiću, i zaključili smo što - da definitivno pripadaju Dinamom širem sastavu. Tako će biti i s Jakirom, samo dok se Mario toga sjeti...

Dinamo MORA na svakoj utakmici na terenu + klupi imati barem 4 u-20 igrača. Sve niže od toga je dugoročno neodrživo.
  • Jos-Optimus
    8k
    a i ti si ga nadrobio za "Shit of the year", eto, nemam što drugo reći
  • DerHerrKool
    193
    Nema mi draže nego kad se igrač ovako istovari na “mišljenje”. :love:
  • CastAway1986
    4.4k
    Hahahah bez Hoxhe bi bili na cetvrtom mjestu pojedini ovdje bolje da se prebace na Facebook
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet