• Sibirski plavac
    7.3k
    Today is your time to shine.

Sretno Fila :strong:
  • mosad
    2k
    Ne treba srati ni da pogriješi danas
    Plus treneru za promjenu ovu
  • Fatos Beqiraj
    421
    Nadam se da nije samo jedna utakmica, nego da ce dobiti 4 5 pa da vidimo
  • ElDorado
    7.5k
    Svako dobro Fila! Dokaži da si jak!
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Sretno lave ,zaslužio si priliku. Svaka čast Kova,i ti si progledao konačno. Pohvala za ovaj potez. Nema ti se šta zamjeriti , dao si Nebi šansi koliko ni sam sebi on meni dao . Pokazao si da si stao uz igrača ,ali i da vjeruješ svima. Ajmoooo
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Sigurnije je bilo gledati s njim, zamislimo onda kako je tek ekipi na terenu. Inače, u naslovu teme treba broj popraviti :smile:
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Da se Filipović nebi umislio da je neko, to je kapetan Miško spriječio odmah u korijenu :lol: ukrade čovjeku clean sheet jbt
  • Sajla
    15k
    u naslovu teme treba broj popravitiTvrdica McTvrdi

popravljeno!
  • Crni86
    17.3k
    Filina igra nogom :love:
  • Zagi
    13.1k
    Filina igra nogomCrni86

Doživio sam da naš golman dodaje šestici kada je slobodna. Miško je ziher još u šoku.
    Ako me tada herz nije strefio, neće nikada.
  • Crni86
    17.3k
    duge na bekove isto, pa i svaka duga na napadace mu je bila tocna.

Bas osvjezenje za oci.
  • NitkoBitan
    33.2k
    A tek boksanje lopte koja nije na 2-3 metra od gol crte? Melem za oci... Dat mu da brani do zimske stanke, a onda dovest Livakovica.

Necu upast u prejtjeranu euforiju i ako Filipovic briljira ovih par utakmica sto je ostalo ove polusezone jer me ne bi cudilo da onda na proljece pricamo o "jesenskom Filipovicu" :sweat:

Livi je neupitna, prijeko potrebna kvaliteta.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    tako je , neka bude rezerva golmanu koji je bolji od njega a ne golmanu koji je za klasu gori
  • NitkoBitan
    33.2k
    Slazem se. I onda ovisno o situaciji naredne sezone kao realna opcoja neka bude da Filipovic bude prvi golman ako zasluzi.

Nazalost skoro je nemoguce zadrzat Livakovica poslije izgledne polusezonske posudbe, ugovor sa Fenerom mu je dug i unosan.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    slažemo se ,mada ja ne gubim nadu . Mislim da je sve pitanje voljnog elementa kao što je bilo kod Zajca. Na Libiju je da se dogovori sa Fenerom , primanja su mu velika čak i za bogate Turke. Ako ne računaju na njega i njima bi dobro došla ta lova koju bi ušteduli na njemu. A mi možemo pripomoći i u deal ubaciti casha koliko možemo. I to sad ,momentalno a ne sa dodje kod nas ,brani dobro ,ode na svjetsko i pokaže da je top golman. Onda će nam biti nedostupan još više. A Filipović dobije zdravu konkurenciju gdje i on može biti samo bolji i sebi podići cijenu . Win win
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.