• nkdz
    1.1k
    3:1 lijepa akcija, Kalajdzic
  • din
    1.1k
    3:1 Kalajdžić
  • nkdz
    1.1k
    3:2, nažalost autogol Čeki
  • rioda
    11.7k
    Strašna utakmica, nadam se da ćemo zabiti neki gol i prelomiti utakmicu
  • plavi72
    2k
    Dobra,borbena utakmica u kojoj smo potpuno zasluženo pobjedili.
    Napeto zadnju minutu,kad na WhatsApp poruka pobjeda FD ,kasni na yt sigurno minut prijenos, pa sam s uživanjem zadnji minut pogledao. :blush: !
  • Crni86
    17.3k
    Pobjeda ali suci su nas izmasakrirali danas…. Od prvog pogodka koji je bio cist a ponisten jer je sudac teski debil pa je sudio faul u trenutku kada lopta prelazi gol crtu pa do svih ostalih faulova koji nisu sudrni i naelektrizirali su atmosferu bespotrebno….

Nasim deckima svaka cast, meni je najveci skok napravio muzar. Napokon igra s mudima.

Isto tak kalajdzic… kakav igrac. Kakvo srce. Top.
  • plavi72
    2k
    Pogodak za 1-0 Kalajdžića koji je poništen ?! je baš loša odluka suca,a i cijelu utakmicu su imali neujednačen kriterij pa je i igra na momente bila gruba,ali futsal je takav.
    Svi su mi bili dobri,nisam vidio Zonjića(ozljeda,prehlada ?),on voli ovakvu igru(jak,borben,lav na terenu),nedostajao mi je.
  • nkdz
    1.1k

Apsolutno se od rijeci do rijeci mogu sloziti s tvojom analizom tekme jučer.
    Takav masakr prvog gola još do sada nisam nigdje vidio i čisti je zločin.
    Kasnije su zakuhali i nabrijali cijelu tekmu i nama dali par žutih za prigovore dok se Kustura nebrojeno puta s njima raspravljao i nije dobio niš.

Mužar je napravio fakat ogroman iskorak i kak si rekao s mudima gazi sve i defanzivno je neprelazan.

Baš mi je drago jer je Kalajdzic postigao taj gol jer se vidjelo da mu baš masivno znači. Bila bi jebena nepravda da mu se jučer nije otvorilo tim golom nakon što su mu suci doslovno uzeli prvi gol.
    Dečko igra baš sa srcem i osobno mi je drago kaj je on došao umjesto Banane jer mi djeluje da dosta više koristi ekipi i pratio sam ga malo dok je na klupi i cijelo vrijeme plješće, nabrijava suigrace i ak neko sjebe pokušava ga podignuti.
    Trebalo mu je malo prilagodbe na klub i ligu ali vidim da mu minutaža polako raste.
    Zna imati pokoju grešku više nego bi trebao ali polako se opušta.
    Mitrović isto tu svoju minutažu jučer dosta dobro iskoristio i pokazao da sa pritiskom možemo stisnuti bilo koga u ovoj ligi.

Dečki ostavljaju srce i znoj na terenu i u serijama pobjeđuju tak da mi je žao kaj nema više navijanja na futsalu da se malo i atmosferom pomogne, a i pritisak na suce bi trebao biti veći.
    Ali kome je futsal dinamo bitan dođe
  • Crni86
    17.3k
    Kasnije su zakuhali i nabrijali cijelu tekmu i nama dali par žutih za prigovore dok se Kustura nebrojeno puta s njima raspravljao i nije dobio niš.nkdz

Mi smo dobili za svaki a zuti, barbaric je 5 minuta napadao suca, kustura kaj je radio je bilo u maniri pravog tovarskog prevarantskog smeca.

Onaj celavi se raspistoljio, a ovaj blize tribini se pravio corav. Na futsalu vidis svasta, ali ovo boke jos nisam vidio.
  • nkdz
    1.1k

Barbarić sirovina je toliko puta jaukao na podu za ništa i napadao suce da je bilo odvratno za vidjeti.
    A ćelavi sudac mi opasno baca konkurenciju Jeliću ko jebeno iritantan sudac.
    Drugi sudac je bio statist
  • plavi72
    2k
    Barbarić je Gudu jednu akciju u 2.poluvremenu gurao do zida i bacio u zid, jako opasan nesportski start,nije svirano ništa...kompleks dva izgubljena finala,što drugo.
    Naši mladi igrači uz trenera i Tihu postaju sve bolji i bolji,napredak je baš vidljiv.
  • Zambatine škude
    3.8k
    Mislim da se sad najbolje vide benefiti od onoga što se godinama u klubu najviše kritiziralo, a to je sportska politika. Tu mislim prije svega na bijesne upise zašto su u klubu igrači tipa Mužar, Dekanić ili Čop, a onda i na upite zašto svako ljeto ne uložiš svu lovu u jednog kapitalca.

Dinamo danas jedini u ligi, koliko sam upratio, ima dvije uravnotežene četvorke. Đulvat često u formalno drugu postavu ubaci Gudasića/nekog od dva Novaka/Čekola kako bi se to još više naglasilo i kako ne bi bila velika razlika ni u energiji ni u kvaliteti. Sve druge ekipe jako pate i padaju kad im zamijeniš dva-tri startera i dojam mi je da tu radimo najveću razliku. Možemo puno više držati ritam na obje strane terena skoro cijelu tekmu.

Imamo par igrača koji su glavni i nositelji kvalitete, ali ovi ostali već dugo igraju u istom sistemu, pod istim trenerom i onu svoju rolu mogu odraditi bez greške. Mitrović je trenutačno prvi strijelac druge lige, sad i za nas igra sve češće i lagano i njega dobivamo jer moramo osvježiti pivotsku liniju. Istovremeno i poruka svima da nekad treba malo strpljenja. Nikad nismo u kontinuitetu bili ovako dobri, vjerojatno ni u onim šampionskim sezonama. Tamo smo "samo" bili najbolji u idealno vrijeme.

Nemam pojma kako će playoff izgledati. Možda nam se kao i prošle sezone ozlijede Gudasić i Čekol pa vrisnemo u četvrtfinalu, možda jednostavno netko bude imao bolji tjedan, ali mislim da se nakon jednog ciklusa od tri-četiri godine može reći da ovo definitivno ima smisla. Najveće je pitanje kako ćemo dugoročno zamijeniti Tihu, ali imam dojam da je općenito u HR futsalu to daleko najdeficitarnija pozicija.
  • darkcro
    211
    lijepo sročeno, sad ovu istu logiku primjenite na veliki Dinamo, jer po meni slično se radi i to je jedini ispravan put, jedino kaj smo u velikom Dinamu na početku..
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube