• Diavollo094
    59
    Karlovac bude dobio na naplatu sve zaostale tekme
  • Jay
    2.8k
    Koja sreca na licu, a vodimo 4:0
  • jp23
    3.5k
    Nadam se vidjeti Topića češće i u HNLu nakon ovog
  • Goncalo Santos
    2.4k
    Ni slucajno stati. Taman da protiv gladne djece igramo treba bit nemilosrdan. Sahranjuju nas mediji i rivali, nitko prema nama milosti ne bi imao zato ne treba ni davati milost. Punit do kraja utakmice bez stajanja.
  • Kruno
    1.2k
    Napokon dobar rezultat
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Debeli i karlovčani ce ni krivi ni duzni nastradat naveliko.

Samo da ovo ne bude slučajnost i odraz zbog razlike u kvaliti, jer stvarno ne želim gledat mukotrpnu i bezvoljnu,jalovu igru protiv Varaždina.

Lisici cestitke za gol, al i dalje on nije igrač za beka, pogotovo u formaciji sa 4 nazad.

Ajmo dalje
  • Dzgšb
    1.9k
    Nevjerojatno je da je dosad Varela redovito ulazio i igrao a Topićev prvi nastup ove godine..
  • darkcro
    209
    Baš mi je drago zbog Topića, pogotovo jer sam ga vidio i na tribini, samo rad i strpljenje
  • Mr Anderson
    15.1k
    Stvarno sam očekivao više od Karlovca. Ne znam je li do nas ili su ovi skinuli gaće prije izlaska na teren. Čak ne bih rekao da smo ušli u nekom baš jakom tempu. Vidjeti ćemo u subotu jeli stvarno izlazimo iz krize.
  • Zg123
    3k
    Al sto tovari divljaju na sportnetu jer guzimo Karlovac, jadni mi cim pobjedimo odmah im se pocnu tresti gace
  • ElDorado
    7.4k
    Karlovac i u NL igra bunkerisku na kontre
  • Ivan0302
    1.3k
    Topić je u Zrinjskom bio među najboljim igračima što Zrinje, ali i same lige. Sigurno može dati meda u HNLu.
  • Crni86
    17.1k
    naravno, al ne mozemo ni ocekivat da nakon onakve igre samo od jednom procvijetamo i izlazak iz krize ima svije korake… ovo danas je prvi, koja god ekipa da je s druge strane potrebno ih je nabit sto vise i napucat se samopouzdanjem i dobrom atmosferom

Pristup danas na odlicnoj razini.
  • E46
    1.9k
    Fila je definitivno bolji golman od nevistica.
  • mlinchica
    4.3k
    Tak se igra kup utakmica!
    F(R)ANtastično poluvrijeme :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.