• ShanKu
    1.9k
    nisam se ovako nasmijao več nekoliko godina... :rofl:
  • Nolifer
    13.2k

Veliš, ne šalta u treću, već odmah iz 2 u 4

:lol:
  • Droljo
    22.7k
    Bonžur svima koji slave...
    IMG-20251117-213741.jpg
  • Marley
    5.2k
    ,,Bijeli križ opomenu šalje
    putniče stani, ni koraka dalje
    ovdje je palo golubova jato
    a bili su za dom, bili samo za to

Pomoli se, onda dalje kreni
    na ovom su mjestu pali golubovi bijeli
    s ognjem pakla tu su se sreli
    ostala su polomljena krila
    a bili su za dom spremni..."

Neka se nikad ne zaboravi!
    Pocivali u miru :pray:
  • Goncalo Santos
    2.3k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/moro-pozivam-sve-da-upale-svijece-za-vukovar/2731637.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m

Ne znam jesu li to indexovi botovi ili sta, ali mene ozbiljno zabrinjavaju komentari kojih nema malo na indexovim clancima poput ovog, znaci moro pozove ljude da zapale svijece za vukovar, da se oda pocast svim zrtvama i onda ovakvi komentari? Meni je ovo bolesno.

Mislim da su nakon utakmice vec 4 5 clanaka pustili o skandalima na tribinama, sramotnom zds i slicno, a jos gori su komentari. Ekipa pise trebalo je pohapsiti ove nase, dobru lekciju ste im odrzali jucer, bravo crnogorci za lekcije iz povijesti ovim nasima... I to je vecina komentara. Jasno da je to index, ali ope ne mogu se nacuditi koliko ljudi ima s ovakvim mentalitetom.

Kolki jadnik moras biti da te sram pobjede protiv etnickog ciscenja, otimacine domova, brisanja kulture. Da ta ekipa zeli biti sluga svim bjednicima i gubitnicima. Sta je sljedece, treba prestati obiljezvati sve sto ima veze s nasim junacima i nasim pobjedama? Ocemo skidati zastave da se manjine ne osjecaju ugrozeno? Ocemo zaliti sta nas nisu poturcili i posrbili?

Ne mogu vjerovati s kakvim ljudima dijelim isti zrak.
  • NitkoBitan
    33.1k
    Ne znam jesu li to indexovi botovi ili sta, ali mene ozbiljno zabrinjavaju komentari kojih nema malo na indexovim clancima poput ovog, znaci moro pozove ljude da zapale svijece za vukovar, da se oda pocast svim zrtvama i onda ovakvi komentari? Meni je ovo bolesno.Goncalo Santos

Placeni botovi, ekipa iz "regiona" i podrumska ljevica na jednom mjestu. Za preskocit.
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Prekjučer minirana pruga u Poljskoj koja služi za slanje pomoći Ukraini,gori Vjesnik ,šta je next . Srbi i niko drugi. Pro Rusi jebeni. Komentari za vrijeme i nakon utakmice ,baš na ovaj dan. Komentator je najveće zlo što postoji. Sram da ga bude. Čisto sumnjam u teorije zavjere. A smradu novinarskom želim da komentira i dalje sve Hrvatske tekme i naše pobjede pa nek se jebe i trune iznutra,neka ga mržnja jede
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.