• ZgDLions
    1.5k

Održano je za srednje škole Zagreba prije Univerzijade na Maxu, znam jer sam bio.
    Veličanstven događaj bez publike.
    :rofl:
  • Thor
    1.4k
    kako ne. Atletski klub dinamo je imao treninge i odzavana su natjecanja najvise za univerzijadu
  • Thor
    1.4k
    I sam sam sudjelovao na jednom ko klinac. A i na univerzijadi kao volonter za ono odfuraj donesi i tak
  • fakin
    2k
    Ako se ne varam receno je da ce novi Maksimir imati grijana sjedala
  • blue heart 72
    2.8k
    i sa funkcijom masaže
  • Pacho
    10.7k

I provjerom prostate
  • Masto
    402
    na klupama možda?
  • prefontaine
    5.2k

I dva gumba na svakom sjedalu - crni i plavi. Ukoliko stisneš plavi, ispod sjedala iziđe plavuša i pita te "kako vas mogu zadovoljiti?". Ukoliko stisneš crni, iziđe, naravno - crnka.

Klub je išao u nabavku dodatnog, crvenog gumba, ali onda su iz stranke Možemo sve stopirali jer su tražili dodatna tri gumba, gdje bi jedan gumb označavao muškarca, drugi gumb bi označavao ženu, a treći gumb bi označavao osobu neutralnog spola, ili kako se već to zove.

Uglavnom, trenutno je sve na čekanju i pitanje je hoće li sjedala uopće biti grijana ili će nam uvaliti najobičnije hladne, plastične sjedalice.
  • Pacho
    10.7k

Zove se Rada Otto Boric
  • Praskaton
    4.6k
    RadaPacho

Rade*
  • NitkoBitan
    33.1k
    Ako se ne varam receno je da ce novi Maksimir imati grijana sjedalafakin

Uvijek iznenadis.
  • FelceAzzurro
    1.1k

Pravi fakini sjede na hladnom betonu
  • Xpert1992
    154
    Brijem da je fakin mislio na ovo kad je Naukovic pricao.

"Imat će oko 35 tisuća mjesta, smatramo da je to dobra brojka da stadion bude često pun, da se prijavimo na finale Konferencijske lige, natkrivene, grijane tribine, samo sjever će biti u dvije etaže, između će biti sky boxovi. Bit će fan shop, muzej, kamp koji će biti neovisan o glavnom terenu da ga mozemo koristiti čak i ako je reprezentacija na stadionu."

Mada znamo svi da samo sjever nece biti u dvije etaze, a sve ostale tribine hoce. Novinarsko lapsus rekao bih.
  • jedan u nizu
    16.3k
    Grijani stadion da, ne sad da je 25, ali sigurno da nije bas 2 stupnja po zimi, jer ce tribine biti natkrivene i sve skupa na manjem utjecaju od vremenskih prilika. Tako da ce neko grijanje biti moguce.

Grijana sjedala - ne.

Osim mozda u sky boxevima :sweat:
    A tamo su crnke i plavuce itekako moguce :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention