• Crni86
    17.1k
    Zašto Mišković može komentirati suđenje i dinamogledatelj

Pise na tportalu da je isto tako Miskovic pozvan u hns da objasni te svoje izjave.

Ali ipak veca vijest je da je Boban pozvan ne…
  • gledatelj
    1.1k
    Sam sebe je pozvao onda haha
  • gledatelj
    1.1k
    Ako se ne varam Rijeka ima najveći utjecaj u savezu. Miško je dopredsjednik istog i još su on i Sudar članovi izvršnog odbora. Ne znam da li još koji klub ima dva predstavnika
  • ElDorado
    7.4k
    Koji jebeni govnjari. Ovo pokvareno metiljavo govno od Lesičkog napiše članak bez ijedne činjenice. Njemu je netko došapnuo??!! Pa kakvo je to novinarstvo? Sram vas bilo.
    Znam da ce vecina biti protiv ali klub stvarno mora reagirati na ovakve stvari i jebat im majku na bilo koji nacin.
    Kruselj je iskompleksirani wannabe pisac bez obraza, koji je sad intimus antolica jer mu je ovaj dao podatke za knjigu o mamicu, gdje ti nije jasno jel mu se ovaj zapravo divi.
    Smećari i šuge
  • rakurs
    2.1k
    Koji god portal da otvoriš naći ćeš napad na Bobana. Svaki članak napisan je danas ujutro. Na 24sata Mato Galić napisao je da bi Boban puno toga mogao naučiti od Miškovića i da podsjeća na Mamića. Zamjeram Predsjedniku što nije bio još oštriji prema gamadi.
  • crophantom
    2.4k
    nadam se da ce cijeli stadion na tekmi s Varazdinom jasno poručiti kaj misli o ovim šugavcima i pederima i stati uz predsjednika.
  • nwankwo646
    916
    Članci i percepcija o Bobanu prije i nakon Dinama su nebo i zemlja. Razlog, ništa drugo nego ljubomora, nevjerica i strah šta se odlučija dati Dinamu.
  • OsamŠest
    6.3k
    Kako su se našli prozvani oni koji trebaju :smile:

Čovjek riječ ne bi rekao da nekoliko seronja nisu prenosili nešto što nisu smjeli..
  • Dzoni
    2.8k

Naravno da ide napad na Bobana jer Boban ne ostavlja koju pinku za gablec ko sotona da napišu lijepe članke
    Kako je rekao u četvrtak, iščupati kabel treba
  • vjeko1701
    20.5k
    Ovo pokvareno metiljavo govno od Lesičkog napiše članak bez ijedne činjenice. Njemu je netko došapnuo??!! Pa kakvo je to novinarstvo?ElDorado

Ček, ti Lesičkog smatraš novinarom?
  • serbus
    5.5k
    Ja mislim da je Boban genijalno "iskoristio" članski dan.
    Sam ja rekao da je 100g u medijima na ovaj, onaj način i ove naše dnovinare izigrao kao djecu u vrtiću.

U ovoj pauzi jeste vidjeli koji udarni natpis o Kovi, o raspada momčadi itd...
    Čovjek je ko pravi predsjednik istupio pa nije bedast da ne zna da će izaći van.
    Ali sad svi udaraju po njemu a ekipa je u pozadini i ima mir a njemu se jebe kaj će neki šupak napisat a ispao je gromobran za mir ekipe. Još jednom kapetanski.
  • ElDorado
    7.4k
    ako ćemo pravo i po činjenicama ako to nisi ti ili netko znao on je bio vozač u EPH. U pravu si potpuno on nije novinar ali se kao bavi novinarstvom.
  • Thor
    1.4k
    @NORTE naj se svaditi decki :love: ja hodam od 86 a prvi put 82 na tribinu i vjerujte vidli smo svega i puno gore neg je sad :rofl:
    Ovo je kamilica i nis! Se bu dobro na kraju :strong: :love:
  • Fan
    1.7k
    mislim da precjenjujes kolko ljudi doživljavaju novinare i da podcjenjujes kolko ih mrze.crophantom

Evo nakon nepuna 2 dana od članskog dana, ako ti se da, provjeri kakva je percepcija javnosti koji "ne doživljavaju novinare" nakon brda ovih članaka kontra Bobana, a samim time i Dinama.
    Mnogi su se okrenuli ili se okreću prema drugoj strani, kolko god nebuloza, neistine i gluposti napisali. Pročitaj slobodno ne samo komentare tih članaka, za što možeš i reći da ih ciljana skupina ljudi čita, nego i komentare na Zoni (većina podržava Bobana, uostalom kao i ja, ali se pojavljuje sve veći broj onih koji se pitaju je li on pravo rješenje). Sve to samo zbog par "krivih" riječi koje se mogu izvrtati kako žele.
    Novinari su bitni. Je*em ih u bulju, ali su bitni. I treba ih imat na, ako ne dobroj, onda neutralnoj strani.
  • Zg123
    2.9k
    Celavi mafijaski odvjetnik i njegova sekta smiju komentirati sudjenje, objavljivati videe na njihovim sluzbenim kanalima o sucima, Mamiceva kujica koji je u IO HNS-a takodjer smije dovoditi zapravo i u pitanje regularnost natjecanja, ali eto Boban na clanskom danu ne smije spomenuti Miskovica u negativnom kontekstu, sudjenje ni spomenuo nije. E necete razbojnici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet