• Jos-Optimus
    7.9k
    Usporedba Modrića i Livakovića u Dinamu je totalno kriva na svim mogućim razinama
  • NerminB
    229
    Poceti sa najavom za varazdin sto prije i napomenuti sve na duple duge gace. Jutarnja stepen, dnevna tri.
  • NORTE
    21.2k
    Pronadji se sinko…Davieboy86

Osvjesti se da si na forumu, dinamovom.
    Pričam s ljudima s kojima idem na sjever preko 15 godina (svi imaju sezonske ulaznice dugi niz godina i prije covida), nikad ih nisam vidio s ovakvom nevjericom u momčad, a razmišljanja su da je za ovo i eventualno buduće stanje/sranje kriv Boban.
    YVycLUR.jpeg
    CPq2SNu.jpeg
  • Davieboy86
    992
    Idem i ja od 2004 pa sta? Evo vidis moju ekipu nikad ali nikad nije dirnuo rezultat. Znaju da su uz Dinamo uvijek i tu rasprava zavrsava.Svojim djelima su to godinama
    i dokazali.Razumi da nas libo racku za igrace. Kada to shvatis bit ce ti lakse. A ovako ,kako bi Ico rekao, poruci nikad zabrinutijim frendovima da su picke od navijaca i da nisam bas vidio da su se brinuli protiv Lyona 2011, protiv Rijeke 2015 kad su nas tamburali 5 razlike ili kad nas je Osijek doma razvaljivao 3:0 2017. Ako su tvoji frendovi bili mrtvi placenici na celu sa Popajom , Ninom i slicnima onda mi ga svakako mogu sisati. Ako nisu, ako su se borili protiv najveceg Dinamovog zla zadnjih godina onda stvarno imaju kao i ti veliki ali veliki mentalni problem. Ili ti ga seres ko foka i izmisljas nebuloze. Trece kod mene nema . Zapravo ima, da pripadas ekipi jazavaca tipa profa sa 8/24 , Balkan Deda i slicne jazavcine. U svakom slucaju u banani ste lik! Nikad zabrinutiji u 15 god za Dinamo sa Bobanom na celu koji je tu 4 mj. O jebem te zivote! Da te jebem!
  • badjibadara
    7.9k
    Na marginama Rujevice, probila se u petak vijest kako u HNS-u nisu baš s oduševljenjem primili izvještaj s Dinamovog članskog dana na kojem je Zvonimir Boban, u svom prepoznatljivom tonu, potegnuo temu suđenja i usput – ni više ni manje – doveo u pitanje rad Damira Miškovića.

„Mišković je zadnji koji tu ima pravo nešto reći. Znamo što je radio godinama, kakav je bio”, rekao je predsjednik Dinama i time – zapalio fitilj.

Već u četvrtak navečer bilo je prijedloga da se „ide odmah”, no pobjeda i plasman na Svjetsko prvenstvo ipak su imali prioritet. Službene su glave odlučile pričekati kraj pa tek onda vaditi fascikle, članke i pragrafe...

„Prvo ćemo tražiti očitovanje, a onda odlučiti ima li elemenata za disciplinski postupak,” došapnuo je u prolazu jedan član HNS-ove vlade. Tko je točno podnio prijavu, zasad se ne zna – u HNS-u to može učiniti bilo tko. Bitno da je dio sustava i da ima dovoljno želje da zakuha stvari.

Ako se postupak otvori, sve ide prema Disciplinskoj komisiji. Kazne su po pravilniku raspon od opomene i ukora i novčanog udara, pa i izbacivanja iz nogometne organizacije. No, budimo realni – to se neće dogoditi. Bobanova rečenica nije ništa oštrija od onoga što se svakodnevno čuje u nogometnom eteru. Uostalom, puno je blaža od rafala s kojim je Mišković počastio naciju nakon derbija u Maksimiru a za koji će i sam morati odgovorati pred tom istom komisijom.

Pa tko zna, možda se dvojac ponovno susretne – ovaj put ne na tribinama i ložama, nego u Hiltonu, uoči sjednice Disciplinske komisije.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-hns-pokrece-postupak-protiv-bobana/153460

Jedva čekam
  • Eduardo24
    5
    Postoji li video/audio snimka cijelog članskog dana? Može li se dobiti ako se pošalje mail u odjel članstva?

Pozdrav svim dinamovcima na svijetu, pogotovo onima čije mišljenje ne oblikuje ološ iz mainstream medija!
  • NORTE
    21.2k
    Idem i ja od 2004 pa sta?Davieboy86

Idem i ja duže od tebe pa 'šta'?
    A ovo hvalisanje djelima ti nije potrebno, ni ja to ne radim pa ne trebaš ni ti.
    Pričamo o dinamu.

Nikad zabrinutiji u 15 god za Dinamo sa Bobanom na celuDavieboy86

Kako izvrćeš moje riječi, ovakvo trolanje dugo nisam vidio.
    Sve lijepo piše gore. Pročitaj s razumijevanjem još jednom.

Fulao si ceo fudbal i gadno zabrijao.
  • Crle
    1.3k
    Al ja stvarno ne vidim tu neku težnju prema rezultatskoj izvrsnosti zadnjih ne znam koliko godina. Tih par godina ispjeha se su neku ruku dogodilo slučajno i nikada nisam čuo da postoji neki dugoročni plan za uspjeh kao što ga je recimo Boban sada prezentirao. Od omladinske škole pa sve do sustava i dugoročnosti. Isto tako ne vidim problem u realnosti da je nemoguće ne imati padove. No da je pametnije gledati dugoročno.
    Pa i sami "uspjesi" i osvajanja prvenstva zadnjih par godina su pokazivali da idemo u smjeru rezultatskog pada.
  • Efes Pilsen
    13.7k
    • Predsjednik Dinama, Zvonimir Boban, iznenadio je javnost svojim istupima na 'Članskom danu', kritizirajući neke igrače i novinare

Hahahahha je, stvarno nam je iznenadenje kritika novinara i to od covjeka koji je istupe do sada imao na sluzbenom kanalu, HRTu i Vecernjem.
  • austrijanac
    8.4k
    Tomo Ničota, debeli ćelavcu, i Alene Lesički, ljubavni patniče, sami ste si krivi za ove nazive/epitete i Germanijaku (Evi Grgić) je najviše to išlo što je Zvone govorio.

Pogotovo Lesički smrade, nisi pisao protiv Miškovića ništa, ali protiv Bobana ćeš rado pisat - a sve umireš od ljubavi prema Dinamu.

Kakvo unošenje nemira od strane obojice s prozivanjem mogućih transfera i disciplinskih komisija.
  • NerminB
    229
    Koliko ljudi idu u krajnost, citam neke komentare na zvanicnoj i ne vjerujem svojim ocima. Da ce nas karlovac satrati, nemamo sanse itd. :roll:

Hajde Dinamo, u inat ovima sto jedva cekaju svaki tvoj kiks!
  • gledatelj
    1.1k
    Zašto Mišković može komentirati suđenje i dinamo, a Boban ne smije njega? Kakva sprdacina i lakrdija
  • austrijanac
    8.4k
    S tim da Miško nosi puno veći krimen.

On je kao službena osoba HNSa, komentirao protiv istog tog HNSa.
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Kako bi mu skakao po glavi, uff

Screenshot-20251115-105109.png

I to nije sve, od istog portala i izvjesnog Ante Boskulica ili kako god

Screenshot-20251115-105437.png
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Krušelju govno jedno smetlarsko
bold
italic
underline