• Dzoni
    2.8k
    Nemojte mu odgovarat dalje, samo dajete pažnju takvim "članovima", a to im je hrana
  • rioda
    11.4k
    Ne kužim kako ste svaki put tako naivni da se masovno zakačite na očitog trola :rofl:
  • Kreten
    167
    Zaš ovo je legitimno pitanje, kaj ću ja sad iz Centralne Azije, koji je tu na poslu u automatizaciji tvornice. Aj recimo hipotetski da sam platio kartu, kaj onda ne bi imao pravo na livestream.
  • Kreten
    167
    Trolovi su humanoidi koje je morgoth napravio zlima, ali oni su isto ljudi kao djesta Iluvatarova
  • Dendle71
    211
    nemoj obnoviti clansku za 2026, molim te!
  • Kreten
    167
    Svake godine obnavljam člansku
  • Doktor Kunić
    5.6k
    Čekaj, sinoć je jedan ovdje zapeo za kameru i stream i jutros se pojavi novi sa istom temom. Pa dajte vi normalni ljudi tu na zoni naučite već jednom ignorirati ovakve padobrance. Nek se bori sam sa sobom.
  • Plavko
    17
    Može li navijač Rijeke postaviti pitanje ili doći na članski dan? Ne. Isto kao što su klupske pressice isključivo za novinare i ne može bilo tko s tribine doći postavljati pitanja Kovi zašto igra Hoxha, a ne Vidović.
  • Kreten
    167
    Nigga ja nemam veze sa drugim likom Alt acc star dvije godine :death:
  • Paggini
    74.3k
    Dobro lik kaže, šta njemu klub daje za to članstvo? Zašto nemamo članski dan u kući svakog člana? Ipak je momak platio 20 eura stari moj.

Išao bih još dalje, što nitko ne priča jer se ne usudi, ali šta klub nama daje koji idemo na gostovanja? Zašto se meni ne kompenzira taj put? Zašto mi se ne plate te skupocjene north face jakne koje su spaljene? Ili moja skupa napapijri jakna koju sam izravno iz Norveške kupio? Zašto mi klub ne plati kemijsko ciscenje tih skupih alpha duksi koje smrde na travu, pivo i baklje?

Šta ja točno dobijem od navijanja za Dinamo? Koji je moj benefit? Dajem sve te novce, a meni klub ništa ne kompenzira, to nitko ne pita
  • Kreten
    167
    Zašto nemamo članski dan u kući svakog člana?Paggini

Pa da to se napravi putem livestreama
  • Dzoni
    2.8k

Vratio si se!
  • Kreten
    167
    Pa da to se napravi putem livestreamaKreten

Evo prije 7 godina je bilo moguće na nasumićnom eventu a u današnje vrijeme je nemoguće
  • Paggini
    74.3k

Treba livestreamat i svaku utakmicu s tribine koja je ljudima po volji, ipak smo platili 20 eura za članstvo. A hvala Bogu, postoje Dinamovo i Plave noci gdje dolaze ljudi iz uprave, ali nažalost, između njih je 80 kornjača da slučajno ne postaviš pitanje nekome od njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet