• ElDorado
    7.4k
    boban jos uvijek vjeruje u njega
  • Crni86
    17.1k
    vjeruje, ali ako do zime se ne dogodi neki veci zaokret u njgovom ponasanju i igri mislim da je to to onda.
  • Zagi
    13k
    Strancima beskonačna opravdanja i alibiji, Vrbančića pokloniti , a Mikiću nula minuta.
    Zvuči kao dobra strategija.
  • ElDorado
    7.4k
    frende koliko ti možeš srati protiv svega, zadivljujuće
  • Zagi
    13k
    Nakupilo se. Ovakva ponašanja u svetom dresu? Ne znam kako ih još nismo vilama najurili iz ZGa ..
  • IvanS
    433
    Znači detektirali smo krivca za sve negativno? Ili?
    Ajmo pogledati zadnjih 5 utakmica samo. Tko je zadovoljio? Kule? Beljo? Mišić možda? Neva?
    Kako samo lagano otpisujemo igrače, pa to je strašno.
    Villar je klasa od igrača, nije dobio kontinuitet i općenito smo upali u krizu igre i rezultata. Stoga po mojem mišljenju nije niti pokazao ono što je trebao.
    A to što je pokazao ljutnju zato što ne igra, to smatram dobrim jer mu je očito stalo do toga da igra i da se pokaže. Nije trebao kukati po instagramu i sl. nego na terenu odraditi posao.
    U narednom periodu očekujem kako bolju igru cijele ekipe tako i Villara u boljem svijetlu.
  • Zagi
    13k
    Znači detektirali smo krivca za sve negativno? Ili?IvanS

Ne ali loša igra u prvom redu Nevistića, Bennacera , Ljubičića i Belje ne abolira Villara.
  • Crni86
    17.1k
    nije dobio kontinuitet i općenito smo upali u krizu igre i rezultata. Stoga po mojem mišljenju nije niti pokazao ono što je trebao.IvanS

Lik je doslovce na pocetku sezone bio starter. Ispao je iz prvih 11 radi svojeg stava, mahanja rukama i konstantne price. Moze on bit igracki kao messi, ali mislim da je to sve uzalud jer je glava jako tanka.

I ne nije on krivac za sve lose, ima ih sigurno jos. Ali takvo ponasanje koje izlazi van je jako problematicno u trenutcima kada momcad prolazi kroz krizu jer onda sve eskalira, cini sve dodatno nervoznijima i sl. Lik bi trebao biti neka manga po CV-u, a ispao je bas ovak kak ga je Zvone opiso. Budi musko i izbori se za svoje minute, trci, dribljaj, udaraj i prestani vise pricat.

Koliko prica van terena i na terenu da toliko igra, igrao bi onda svaku minutu.
  • IvanS
    433
    Znači detektirali smo krivca za sve negativno? Ili?
    — IvanS

Ne ali loša igra u prvom redu Nevistića, Bennacera , Ljubičića i Belje ne abolira Villara.
    Zagi

Pa i napisao sam da nije pokazao ono što smo svi očekivali. Ali isto tako siguran sam da nije "truba" od igrača. I da, uz ostale nabrojane i one koji nisu nabrojani, i Villar snosi dio krivice.

To sve nisu razlozi da ga se treba riješiti i sl.
  • IvanS
    433
    ne želim biti Villarov odvjetnik i braniti ga, ali zar je samo on odmahivao rukama i nešto protestirao?

Svi, ali baš svi su postali nervozni i to se itekako vidi. Tako je i on.

Nadam se da će se ta frustracija iskaliti na sljedećim protivnicima i da će se krenuti "pričati" na terenu! Svi do jednoga!
  • Crni86
    17.1k
    oprosti ali tko je bio nervozan u prvih 5 kola? Ja. Issm vidio nikoga da je bio nervozan, sirio ruke i vise pricao nego igrao osim villara.

Napisao sam vec tada nakon drugoga kola nek vise prestane pricat i neka se usredotoci rade na svoju igru jer talent ima.
  • IvanS
    433
    Valjda će svi izvuči pouke iz aktualne situacije, pa tako i Villar.
    A dokaz bi nam trebale biti utakmice koje slijede.
    Serija dobrih rezultata može okrenuti situaciju u našu korist i to i očekujem. Ništa manje.
  • don
    16.8k
    Ispao je iz prvih 11 radi svojeg stava, mahanja rukama i konstantne priceCrni86

pa nije sigurno ispa iz sastava zbog mahanja rukam
  • NKDZ86
    6.5k
    i u romi se zakačio s mourinhom, tak da me ne čudi da i tu radi probleme umjesto da šuti i iskoristi priliku.
  • Zg123
    2.9k
    Vjerojatno su mu obecane brda i doline i sad luduje jer ne igra. Jednostavno netko od četvorke Bennacer/Misic/Zajc//Villar mora ispasti i traziti novi klub jer su profilno slicni ako ne i identicni igraci. Bennacer i Misic su sigurni, Zajc je trenutno u prvoj postavi i od svih veznjaka izgleda najbolje, znaci ostaje Villar kao visak i koji je jako promasen transfer iz financijske perspektive
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.