• Cruyff
    64
    Sad se neki prave fini, a prvi su u redu za pljuvačinu s još gorim vokabularom kad se zareda par lošijih tekmi...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

To je totalno isti kontekst i u istim smo ulogama
  • Sajla
    14.7k
    Ako je sve rezultatPacho

...onda ništa nije trebalo mijenjati jer smo redovno imali 10-15 bodova prednosti i praktički osiguravali naslov nakon dvije trećine prvenstva.

Ali rezultat nije sve. Baš kao što rezultat nije ništa. Nije beznačajan, nije sporedan. Ni blizu.
    BItno je osvojiti naslov. Ali ga nije bitno osvojiti ako ćeš slaviti pred 500 gledatelja.
    Bitno je igrati Ligu prvaka. Ali nije bitno ako se igra pred praznim tribinama.
    Rezultat nije bio važan prije 10 godina, a baš danas je najvažniji.
    Rezultat je bio sve prije 10 godina, a baš danas nije.

Vjerujem da oni koji vode klub to znaju.
  • crophantom
    2.4k
    Zvone je cak I odvojio rijeci homoseksualac (u drugom kontekstu) I peder.
    Peder je karakterna osobina, ne kuzim kaj je krivo reko.
  • T90d
    2.4k
    Što LGBT zajednica misli o ovom riječniku?Dinamosaurus

Sad će stranka (Ne)Možemo i Nauković pokrenuti opoziv, ugasiti klub. Jebi*a ipak oni vladaju klubom. :death:
  • Krulek
    1k

Pročitajte program DP-a pa onda možemo razgovarati o "licemjerstvu" slobode govora, kritika i transparentnosti.
  • Pacho
    10.6k

Sve to sto nabrajas bi zapravo trebalo olaksati osvajanje naslova tako da mi nema smisla opradavati izostanak istog rastom tih elemenata.
  • Fan
    1.7k
    Sad se neki prave fini, a prvi su u redu za pljuvačinu s još gorim vokabularom kad se zareda par lošijih tekmi...Cruyff

Zanimljivo, više puta sam pročitao ovakav ili sličan komentar ovdje... nije mi baš jasno kako je moguće uspoređivat običnog navijača sa predsjednikom velikana? Pa jel smo stvarno izgubili svaku kulturu, čak i na najvećim pozicijama kluba? Ne bih više ništa komentirao, mada velim, slažem se sa velikom većinom što je rekao, ali žalosti me na što smo spali.
  • Kermit
    840
    Zvone psuje kad treba jer je socijalno inteligentan, glavonja je bio teska sirovina.NitkoBitan

Je i profesionalni ubojica ubija kad ga plate, a luđak kad popizdi. A na kraju je rezultat isti.
  • Dr Hofmann
    4.3k
    Uvijek sam mrzio taj mentalitet ne bum se štel mešat (iako nakon toga uvijek ide ali i neizbježno davanje svog mišljenja i sugestija tzv. Trebao si ovako, onako). Ko jebe novinare, crve moralizatorske, skupljače jeftinih poena i klikova. Najgore je kaj se i na Zoni zalijepi neki Mickey Mouse članak i onda krene hiperventiliranje kao da je netko prenio 10 Božjih zapovijedi.

Novinarstvo u Hrvatskoj je teško smeće, i to kažem kao netko ko je na nesreću diplomirao novinarstvo, ali ga je, srećom, život odveo daleko od te ,,industrije". Zadnje ozbiljno novinarstvo u Hrvatskoj je bio Vjesnik, sve poslije toga je teško, teško smeće.

Puno ljudi je kmečalo da zakaj se Boban ne javlja, i sad kad se javio opet ne valja. I naravno da će krenuti neizbježne, ali tako jeftine, podle, zločeste i nepismene usporedbe s onim glavatim klošarom (nažalost sam otvorio članak na jednom portalu i svi komentari su u tom stilu, nadam se barem da ovdje neće biti toga).
  • NVKOD
    8.8k
    Baš mi je drago da je Boban otresao tu nakupinu beskičmenjaka i lowlifera, no ne na način koji je izrekao. Mogao je to malo elegantije odraditi, no što je tu je.

Kad je itko od tih svih novinara zadnji put napisao neki pozitivan članak o Dinamu? Kad su "naši" novinari napisali dobar članak, a da pritom konstantno ne seru po klubu? Pa svi njihovi članci su maliciozni, s ciljem omalovažavanja kluba, stvaranja drama iz ničega. Pa novine su tako pokvareni da bi majku prodali za dodatan klik. Pogledajte si malo naslove koje pišu o nama i igri: "šokantno", "drama na Maksimiru" itd.

Medijima smo trn u oku i konstatno nas buše i sad bi neki da se ponašamo kao gospoda. Gospoda za takve spodobe? Ma mrš u pm.

Najgore od svega što "naši" novinari pale vatru, objavljuju članke bez ikakvih točnih tvrdnji. Toliko su vjerodostojni da svaki medij ima svoje postave, a onda neke svoje poluinformacije prodaju pod činjenice. Fuj!

Zna se itekako koga oni guraju, zna se kod koga cvate cvijeće. Dobro se zna o kome se neće loše pisati, već se stavlja u celofan. Pogledajte si malo Shit of the day i sve će vam biti jasno.

Za dnovinare nemam respekt.
  • Thor
    1.4k
    Srali smo o tome i kritizirali to i takvo ponasanje. Dosao je,obecao je gospodstinu,purgerstina...ok nije nitko ocekivao da ce pricati knjizevno ali neke stvari se mogu reci i strogo i autoritativno i snazno bez takvog nacina. Trebamo autoritet,mozes urlat,psovat u svojem uredu,svlacionici...ali ne i javno. Btw 400 peisutnih clanova u kino dvorani je javno bez obzira da li je netko prenosio ili ne.
    A s druge strane...zatvorilo se kao za druge izvan dvorane,kaj smo ocekivali da se nece pokusat prenisiti ostalima? 65.000clanova, sami se hvalimo. Grad velicine V.Gorice...ima tolko stanovnika! Kaj se ocekivalo da se nece pokusati informirati te clanove i ostale? Pa to je osnovni novinarski posao!
    Da se omogucio live strem ne bi sada portali zaradjivali na klikovima.
    Totalno PR-ovski promasena odluka.
    A mozda i nije...obzirom kaj je bilo tj kako Predsjednik nastupa...pa su htjeli prevenirati stetu.
    U svakom slucaju nedobro ovak ili onak.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Osim slaganja i neslaganja sa predsjednikovim vokabularom, meni je top da se razumijemo jer zvone je frajer i jedan od nas ,oni što su bili tamo. Kakva je bila atmosfera ? Meni zvuči da je sve bilo top
  • Rex Ramae
    4.1k
    Taman iz Cinestara, hvala svima koji su omogućili da jedan ovakav događaj postane realnost, hvala svima od srca!

Govnima koja pod plaštom lažne zabrinutosti i lažne ljubavi pišu za razne sportske novosti a i tu na Zoni poručujem da odjebete, klošari!

A vi ostali, više vjere, više ljubavi, više pozitive - sve će biti dobro, ja vjerujem Zvoni i u Zvonu.
  • Sajla
    14.7k

netko opravdava neosvajanje naslova? koristi ću se istim vokabularom koji je danas korišten i reći da bi to bilo pičkasto.
    dinamo ima sve preduvjete potrebne za osvajanje naslova i ako i ove sezone to ne napravi to će biti neoprostivi neuspjeh i za njega će odgovorni morati odgovarati. ali kaj nije dosta da nas ovi na terenu razočaravaju, sad moramo i mi izvrtati svaku riječ jedni drugima, vaditi izjave iz konteksta i konstruirati blesave teze? zašto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet