• Crusades
    20.1k
    Još 503 člana do 65k
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Ja se nadam da iduće godine prebacujemo 70 000. Uz novi stadion na Kranjči i ligu prvaka i taj Hype realno je očekivat da dobacimo do 70 000+ članova. U godinama poslije ako budemo osvajali naslov i igrali euro natjecanja te gradnju i otvorenje Maksimira mogli bi preko 100 000 ĉlanova. Ali i ova brojka od 65 000 članova je fenomenalna i dobar zalog za stabilnost kluba.
  • NerminB
    223
    Uclanio sam se online u "Prijatelj Kluba", kartica jos nije stigla na adresu. Posto sam u Zg za vikend, mislite da bih mogao svratiti u obliznji shop i pitati da licno preuzmem karticu kad sam vec tu? Naravno, ako nije poslana u medjuvremenu.
  • NitkoBitan
    33k
    Zar nisi birao nacin dostave/preuzimanja? Ako si birao dostavu na adresu poslali su oni to vec. Cekanje uglavnom ovisi o dostavnoj sluzbi. Nema puno uclanjivanja krajem godine da bi sa te strane nesto stekalo zbog navale.
  • NerminB
    223
    ma jesam, dostava.. al reko posto se salje van Hrvatske mozda nece jos pa zato
  • igorvg1989
    93
    Za danas je bilo do 12h prepuštanje ?
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Ljudi, pokušavam si uzeti ulaznicu za članski dan i izbacuje mi "Greška kod označene osobe" kada kliknem "NASTAVAK". Zna li netko koji bi mogao biti razlog, je li moguće da je dvorana rasprodana pa je to razlog ili je nešto drugo posrijedi? Siguran sam da unosim dobar barkod jer ga direktno kopiram.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Protiv Celte sam prvi puta učitao godišnju sa mobitela na ulazu, nije mi upisalo bodove u aplikaciji, kad bi učitavao fizički uredno su se upisivali bodovi.
  • nemapredaje
    6.5k

Mislim da ti to nema veze. Ne zna stroj s čega očitava. Kod je isti i na aplikaciji i na kartici.
  • Dudu
    2.8k
    Sad vidim da ovaj put nije ni meni očitalo, a koristio sam fizičku, očito opet problemi s čitačima
  • NerminB
    223
    IMG-1158.jpg
    Nije se puno cekalo s obzirom da se slalo za BiH.

DZIS
  • Masto
    394
    nek je živo i zdravo stiglo
  • reziser
    7.9k
    Sad vidim da ovaj put nije ni meni očitalo, a koristio sam fizičku, očito opet problemi s čitačimaDudu

Nije ni meni ocitalo, jos u petak se javio, prijavio problem , ali do danas nema nikakvog odgovora :(
  • NKDZ86
    6.4k
    zatišje vlada, čeka se članski dan danas ko neka veća tekma
  • Masto
    394
    I, šta kažu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.