• Crni86
    17.1k
    a kaj da cekam? Ne kuzim.

Svaki navijac bi se trebao nadat da ce se kova probudit i bit taj. To bi bilo i najbolje za klub.

Al vidim da je nekima ipak njihov ego bitniji pa bi rade bili u pravu, nego da se njihov klub izvuce iz ove krize. A onda serete o Bobanu i njegovom egu, a neki su tu duplo gori.
  • javolimtebejako
    3.4k
    cestitam i hvala sto si jos jednom potvrdio da celje ima bogate vlasnike, za one koje ne znaju
  • Mr Anderson
    14.9k
    Najbolje da ovu temu preimenujemo u "Riera - Bog nogometa". Ili da kolega otvori zasebnu temu o Rieri gdje će nas obavještavati u realnom vremenu o svemu što Riera radi...kako je spavao, što je doručkovao, kako je kakio, tko ga sve traži, što je radio na treningu itd...
  • prefontaine
    5.1k
    Zbog ovog Riere ću početi vjerovati u Kovačevića
  • NKDZ86
    6.5k
    ako jednog dana ne postane trener taj famozni RIera, mislim da će la bomba, bacit bombu.
  • rokikaciga
    7k
    Rieru nemrem smislit zbog la bomberokikaciga

Moj post na prvoj stranici ove teme. Sad mi se jos vise gadi taj covjek (Riera) a volio sam ga kao igraca
  • Nolifer
    13.2k
    bacit bombuNKDZ86

gonit bandu preko izvora

:joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.