• rokikaciga
    6.9k
    A mislim, gle, moja firma toleriranja kasnjenja dolaska na posao u nekom razumnog roku ali kad se krene radit onda se ocekuje 100% angazman. Vjerojatno je Kova pokusao taj stil menadiranja ali nije islo. Sad se okrece ploca i meni je ti jasnk.
  • prefontaine
    5k
    Neki dan sam bio u klupskim prostorijama jednog BH niželigaša i na nekoliko mjesta su jasno istaknuta pravila ponašanja. Između ostalog, pisalo je da se svako kašnjenje na trening, a gdje se to nije najavilo barem sat vremena ranije u službenu WhatsApp grupu kluba, automatski se igraču od mjesečne naknade (ne plaće, već naknade) uzima 50 KM (cca 25 eur).

Ja kad klince vidim na trening, a vide da je gužva, uvijek me pitaju "tata, hoćemo li kasniti, ako hoćemo trener nas upiše u svoju bilježnicu i moramo raditi dodatne krugove".

Ne vjerujem i ne želim vjerovati da se u jednom velikom, stabilnom i organiziranom klubu kao što je to Dinamo, takve stvari toleriraju.
  • Mali dioničar
    18.5k
    . Više me zabrinjava Bobanova tvrdoglavost koja se trenutno prikazuje kao podrška treneru.Krulek

Boban je svoju tvrdoglavost jako dobro kvantificirao rečenicom o digitalnom vremenu u kojem živimo.

Ajmo pogledati komentare za vrijeme utakmica. Neki komentari ispadnu ok, a neki smiješni jer svi mi danas komentiramo utakmice u realnom vremenu.

Prije xy vremena si normalno pogledao utakmicu i napravio rezime utakmice nakon nje. Mogao si napisati ili pročitati analizu iste sutra u novinama trijezne glave. Danas eto svatko već u 10. minuti zna kako će utakmica završiti, koga treba mijenjati i tko je loš iako baš često imamo primjer "pa di stavlja Hoxhu" pa Hoxha zabije pa "jebo te Špikić" koji skrivi gol u Bratislavi pa ga za 5 minuta zabije za izjednačenje.

Ista stvar je s ocjenom sezone.

Čovjek je dobro rekao - pa tu smo od 01.06. A sezona se igra od kolovoza.

Pa i sam je rekao da nije zadovoljan, ali je naglasio da zna kako izgleda lenta vremena jedne sezone, a da ne pričamo o tome kako izgleda jedan mandat (napokon) kad članovi nekome ukažu povjerenje.

Sigurno Boban jest tvrdoglava osoba, ali ovdje se ne radi o tvrdoglavosti nego o sasvim normalnom rezoniranju.

I blagoslov i hendikep je što danas mediji omogućavaju svakome od nas artikulaciju argumenata na bazi minute.

I sad zbilja ispada i svima izgleda kao da je Boban predsjednik pet godina, a Kovačević trener četiri pa su svi skupa tvrdoglavi.

A i neki ovdje na Zoni to vrlo dobro koriste pa imaju po 20-30 identičnih upisa u danu.
  • Krulek
    1k

Normalno da se ne može unaprijed znati što će biti prije utakmice i na utakmici. Ali od početka sezone postoji špranca po kojoj Kovačević vodi utakmicu od prve postave, izmjene napadača u 60 min. pa sve do Lisice na desnom beku ili nemijenjanja Nevistića itd.itd . Sve je to legitimno, ali očito ne donosi rezultate i bez obzira na to ne mijenja se ništa ili skoro ništa. Nema veze sa digitalnim vremenom i drugim navedenim opravdanjima poput medija, "nezahvalnih" navijača jer su to sve Bobanove floskule da se opravda trener kojeg do sada nije bilo moguće opravdati. Ali, kako rekoh, daj Bože promjene i živi bili pa vidjeli. Iako, za razliku od prethodnih vremena u slučaju gubitka prvenstva zna se tko će snositi odgovornost.
  • Pacho
    10.5k
    Od danas je Wario Kovacevic

250px-Wario.png
  • Mlađi referent
    14.8k
    Ne vjerujem i ne želim vjerovati da se u jednom velikom, stabilnom i organiziranom klubu kao što je to Dinamo, takve stvari toleriraju.prefontaine

They are different philosophies. At Real Madrid, they would have laughed. Many times you didn’t know who was late, the player or the coach. It’s a different mentality, not letting someone play because they are five minutes late for a meeting,” Kroos said.
  • prefontaine
    5k
    ma mislim da je ta izjava u kontekstu razlike između Real Madrida i Bayerna, gdje su bavarci puno stroži po tom pitanju.

Nisam se baš načitao članaka o kašnjenju u R. Madridu. A ako ih ima, i toleriraju se, moram priznati da sam prilično iznenađen. Po meni iole ozbiljan klub takve stvari ne bi smio dopuštati, a u te klubove ubrajam i svoj Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.