masacusec
Ja tom čovjeku vjerujem — Droljo
Mr Anderson
Zvone pokusava obranit neobranjivo, al nažalost sjebat će se jer kovačević nema nikakve šanse iznijeti ovo. — Tom vg
Kujtim Shalla
Fatos Beqiraj
PivaizPlavogkornera
Ta podjela od 50-50, to se radilo puno prije Mamića. Pa pogledajte ovaj popis, tu su i vaši heroji. U državi je tada bila besparica pa su se tako zadržavali igrači. Bio je to rizik, ali i jedini način da ih se zadrži. Eno oni mudraci iz velike četvorke, evo njihovi transferi. Ovdje su njihovi ugovori, to je bila praksa, a novac su primali na račune u inozemstvu. Dok je Hrvatska stenjala pod tenkovima, čuveni kapetan je od 14 milijuna maraka 12 uzeo preko privatnog računa svog ujaka. Zašto se ja optužujem? Jer sam pravio izuzetak i jedina dva transfera koja su ikad isplaćena u Hrvatskoj i na njih je plaćen porez Republici Hrvatskoj su upravo Modrićev i Lovrenov. Zar je to teško razumjeti? Zar je to teško napisati?
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.