• masacusec
    6.6k
    Ja tom čovjeku vjerujemDroljo

Pa naravno da mu vjerujemo, jer je riječ o čovjeku s besprijekornom karijerom, najprije igračkom, a potom i menadžersko-upraviteljskom. Riječ je o čovjeku pred kojim u Nyonu postavljaju crveni tepih, čovjeku koji je istinski brend, ali samog sebe tako ne naziva.
    Uza sve to, meni kao navijaču, još bitnije, čovjeku koji je stao u obranu navijača kada je grmilo, čovjeku koji je na svakom koraku s ponosom iskazivao svoj identitet, pripadnost i beskrajnu lojalnost našem klubu, čovjeku koji je beskompromisno rekao NE mafiji i čije se ime, što je nažalost danas raritet, nije spominjalo po crnim kronikama.

I dan danas, nakon toliko godina, uza sve navedeno, jedino Zvonimir Boban ima toliki legitimitet i kredibilitet u javnosti da toliko samouvjereno i dosljedno riskira s prvom momčadi.
    Mene je Boban već kao klinca kupio i upravo sve navedena načela, po mojem sustavu vrijednosti, iznad su svakog rezultata, jer za mene ovaj klub nije poduzeće, nije koncern, nije tvrtka kojima su meritorni isključivo rezultati.

Jer, ovaj današnji Dinamo ne bih dao ni za 10 onih njihovih od prije 10-15godina. A kaj se igrača tiče, oni su nažalost tu samo da poberu lovu, čast iznimkama!
  • Mr Anderson
    14.8k
    Zvone pokusava obranit neobranjivo, al nažalost sjebat će se jer kovačević nema nikakve šanse iznijeti ovo.Tom vg

Što ćemo sad, vjerovati Bobanovoj ili tvojoj procjeni? Teška dilema.
    Ništa osobno, nisi ti jedini. Previše ljudi laska sebi kako je baš njihovo mišljenje ono pravo i da znaju bolje od čelnih ljudi kluba.
    Zvone je stavio svoj ugled na kocku, stao je sada iza trenera. Isto tako ne sumnjam da će mu se zahvaliti ako ne bude pomaka. A i nekim igračima, nisu ništa manje krivi od trenera.
    Vrijeme je da se prestane srat i podržat maksimalno upravu, trenera i ekipu barem do Božića.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    ovo je najmudrija danas , nema druge,slagali se ili ne. Jer promjeniti se ništa neće svakako. Ukoliko ne bude bolje mjenja će se definitivno
  • Fatos Beqiraj
    351
    Zvoni Bobanu jedino zamjeram u ovih 5 6 mjeseci, što danas na hrvatskoj nacionalnoj televiziji nije nabio na neku stvar sve ove novinare i "navijace" koji truju i uzivaju jedino kad Dinamo pati. Eto samo to.

GAZI ZVONE
  • PivaizPlavogkornera
    1
    Ta podjela od 50-50, to se radilo puno prije Mamića. Pa pogledajte ovaj popis, tu su i vaši heroji. U državi je tada bila besparica pa su se tako zadržavali igrači. Bio je to rizik, ali i jedini način da ih se zadrži. Eno oni mudraci iz velike četvorke, evo njihovi transferi. Ovdje su njihovi ugovori, to je bila praksa, a novac su primali na račune u inozemstvu. Dok je Hrvatska stenjala pod tenkovima, čuveni kapetan je od 14 milijuna maraka 12 uzeo preko privatnog računa svog ujaka. Zašto se ja optužujem? Jer sam pravio izuzetak i jedina dva transfera koja su ikad isplaćena u Hrvatskoj i na njih je plaćen porez Republici Hrvatskoj su upravo Modrićev i Lovrenov. Zar je to teško razumjeti? Zar je to teško napisati?

Arhivaru @vjeko1701, odradi ono što radiš najbolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.