• Crusades
    20k
    Ali to je tako, ako dovoljno puta ponovite istu stvar, lagano će postati 'istina'rioda

Pa to i je cilj. Po tko zna koji put.
  • bbb medimurje
    4.7k
    Ok dao si mu kontinuitet i kredite vise nego bilo kojem treneru ikad u dinamu
    Ako ostanemo bez naslova prvaka ti si prvi i jedini krivac. Za Europu me nije briga!
    Sad se jos ima vremena promjeniti situacija, do zime bi sve moglo dodatno eskalirati i zavrsiti kobno po nas
    A onda na ljeto ocekujem i tvoju ostavku i priznanje krivice.
  • The Undertaker
    9.1k
    Meni se čini da vama nije baš najjasnije da je Boban glavni krivac za rezultate (i pozitivne i negativne) smjenio trenera ili ne. To mu ide sa funkcijom. Prilično sam siguran da je on toga svjestan.
  • striko
    2.7k
    Zatvoriti temu "Trener Mario Kovačević", svu raspravu prebaciti ovdje.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Imam samo jednu riječ kako se izraziti: razočaran.
  • Nousername
    832
    Puna podrska Zvoni Bobanu sta god on odluci.Vise on ima nogometa u malom prstu nego 99% formasa koji znaju jedino onaj “kafanski” nogomet.
  • prefontaine
    5k
    Brata Kujtima malo prenijelo.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    jbg ako je ovaj frajer najbolje šta on nudi onda meni nema potrebe objašnjavati za što je to dobro. Meni se od ovoga bljuje i pukao sam , jbg takav sam kakav sam ,znam da mi strpljenje nije jača strana ,nemam ga uopće,ali ovo što gledamo je da nog sačuva. Ne mogu više ,neka ide i ban i sve . Dao sam šansu da me prosvjetli da mi objasni šta mu je to dobro kod Kove šta on vidi a ja ne . Ali poraz od Istre koja ne mogu že dobit Kurilovce i onaj ,onaj dobro smo otvorili utakmicu ,ma kod mene više to ne prolazi. Dno dna ,da ja nemogu opušteno gledati svoj klub ni protiv Vukovara , meni to nije dobro i nije normalno
  • mali M
    8.9k
    ma dobro Kujtime, al mi neznamo još šta Boban planira. Možda mu misli sutra spičiti otkaz, jedino što znamo je da na sprovod od Rudija nije htio nikakve senzacije da se skreće pozornost s takvog dana. Možda je samo to razlog zašto danas već ne slavimo.
    Zato i velim da čekam službenu objavu, a na članskom danu će se Boban morati naobjašnjavati kako zna i umije.. sam si je skuhao kašu
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Ako mu spičimotkaz onda ćemo vidjeti šta dalje
  • mali M
    8.9k
    Ma ja se slažem s tobom da se razumijemo. Ja sam za način da mu spičimo iste sekunde otkaz jer ne možemo lošije od ovoga igrati. Doslovno da stave Bošnira na klupu on bi bolje vodio.. mislim da svi vide problem osim samog dobrog Kove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.