• Navijač Dinama
    10.9k
    Ova sezona na kraju može biti iz snova(bubam 1/4 EL i uzmemo duplu krunu) i za nju bi isključivo i najzaslužniji bio Boban, ali isto tako ako sezona na kraju bude za teški k..
    (tipa ne prođemo grupu EL i ne uzmemo prvenstvo) isto tako je i Boban jedini i isključivi krivac.

Svakako kad je preuzeo sve na sebe svojim dolaskom, promjenio cijeli roster, potrošeno novca valjda što ikad, doveden trener kojeg on isključivo napravio potez "pukovnik ili pokojnik", vrijeme će pokazati, ali isto tako Boban mora i u međuvremenu mislit, a to je da sa smjenom Kovačevića kasni dobrih tri-četri tjedna, a i iz vikenda u vikend je to sve evidetentnije, a igra i stanje u momčadi lošije i katastrofalnije.
  • Dr Hofmann
    4.2k
    Bobane budi velik i priznaj da si pogriješio s Kovačevićem i što prije ispravi grešku. Nije prekasno, još ima pun kurac do kraja, ali ovo nema smisla. Čovjek je pogubljen u vremenu i prostoru. Trebalo je presjeći još prije, ali sad je krajnje vrijeme. Nemoj biti tvrd i ganjati neku svoju viziju, ne ide jebi ga.
  • PomoćniSudac
    24

Slažem se.
    Osim Kovačevića, trebaju i drugi snositi odgovornost. Pritom mislim i na ljude koji su ga pozvali/postavili za trenera.
    I kod mene na poslu ne može samo biti radnik kriv jer nije jednostavno za taj posao nego i oni ljudi koji su procijenili da je isti dobar za taj posao.
  • bbb medimurje
    4.7k
    Kad bude kraj tvog egoizma? Imas bar malo srama priznati gresku?
  • striko
    2.7k
    Nadam se da je onaj navijač prenosio dojmove s zone.
  • NKDZ86
    6.4k
    Navodno mu je rekao, Zvone ne dolazi na članski dan, rulja te oće razapet :rofl:
  • Olmic
    5.4k
    Ako kova nije bivsi onda treba sumnjat u kompetentnost Bobana
  • Zvonkec
    414
    Zvone mijenjaj kovu ili mijenjaj sebe ako voliš ovaj klub kao što tvrdi da voliš to kaj si dobio mandat ne znači da je klub tvoj da eksperimentiraš sa svojim fix idejama. Klub nije tvoj restoran pa da ga možeš uništavati kak ti je volja. Nema te u novinama o ničemu se ne izjašnjavaš, držiš ovog usranog lika na klupi prema kojemu i 17 godišnje djete nema respekta pa mu kasni na treninge, ali mali će dobivati 100 šansi dok naša djeca ni primirisati minuti makar nemaš ni jednog zdravog beka. Kaj je s rpg-om? Oće neko iz kluba reći kaj se tu događa? To kaj te nema u medijima je svinjarija svoje vrste. 1 pojavljivanje na pressici kod imenovanja trenera i nešto si. Kaj se igramo Where is Waldo? Ko će odgovarati za nikad više novaca potrošenim u prijelaznom roku. Dragi moj da smo juniore dali kovi pa da igra sa njih 5-6 hnl ovakva igra vi bila za uzbunu, a ne kad dovedeš pol momčadi iskusnjara iz liga 5 i par još uvijek relativno mladih koji su dominirali hnl-om jesu bennacer, zajc, mišić, mckenna, villar, mudražija, beljo, kulenović, hoxha ti mladi koji izvlače pouke svaku utakmicu? Ili su 22-godišnjaci stojke, vidović, valinčić, lisica ti ''mladi''. Realno mladi su samo vinlof, varela i mikić jer 21 22 godine nisu mladi igrači nego bi trebali nositelji biti. Dokle priče o mladosti i poukama, dokle tvoja šutnja i inat? Za svaki bod koji izgubimo za svaki pad vrijednosti igrača koji bi nam trebali osigurati proračun u budućnosti nije više kriv kovačević nego ti koji si ga doveo i koji mu daješ da glumi trenera. Ni trunke samokritike uvjek neka opravdanja kod lika, pressinga, trke, brzine, modernog nogometa koji razbija bunkere ni u tragovima.
  • Dadox
    1.1k
    Jel bi nekoga iznenadilo da Kova ostane,a Zvone se ne pojavi na članskom danu?
  • Zagi
    13k
    Naravno da bi. To očekuješ?
  • Keyser Soze
    16.9k
    Za sve nakon ovog dana treba tražiti odgovore kod Bobana. Ako ne da Kovačeviću otkaz ode naslov, a jedino ga on može smijeniti.
  • Dadox
    1.1k
    Možda čovjek ima svoju teoriju o članskom danu.Recimo za izbore nam se nije ni obratio nego smo dobili priopćenje…
  • miro
    7.9k
    Ako Kova ostane onda se Boban mora pojaviti.

I htio bih dodati nesto što me osobno jako ljuti i vrijeđa - dosta je bilo angažmana na talijanskoj televiziji dok ti je u klubu ovolika kriza igre i rezultata. Dobio si gotovo jednoglasno mandat, boli me kurac za komentiranje talijanskih ekipa. Ako se toga ne možeš ili ne želiš odreći predaj mandat
  • Olmic
    5.4k
    slazem se. Moze otici u italiju svaki tjedan a ne moze u Vinkovce na gostovanje. Bmk kaj je u klubu do 12 ako radi side job i analzira zasto juve nema desnog beka
  • rioda
    11.3k
    Fascinira me ovo papagajsko ponavljanje da se neće pojaviti na članskom danu. Najavljeno je da dolazi, zašto sad ne bi došao, zbog tri loša rezultata? Ako se suprotstavio milicajcima, mislim da može prežvakati i pitanja nezadovoljnih članova. Mislim da bi prije dao ostavku nego se ne pojavio.

Ali to je tako, ako dovoljno puta ponovite istu stvar, lagano će postati 'istina'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.