• Jaro
    11.1k
    https://www.24sata.hr/sport/kovacevic-ipak-ostaje-trener-igraci-i-trener-su-svjesni-svega-a-i-boban-mora-shvatiti-greske-1087057

Prema clanku, Kova ni nije trener, nije imao pravo kaznjavati igrace koji kasne, stovise, oni su mu i igrali... Jebes trenera kojem igraci REDOVNO kasne na trening a ovaj ih ne smije kazniti, drzi ih u igri, a ekipa koja se drzi pro ispadaju idijoti jer se drze pravila. Totalni cirkus... Ako je sve napisano (ma pola) istina onda nit Boban zna kaj radi, za Kovu znamo, a dio igraca je cijepljen od profesionalizma...
    Naravno, sve ostaje ko i do sad, samo eto sad cemo postat profi...

Autor Tironi

Promjenit ime teme u Z.Boban, Kovi dat mjesto maskote ili dvorske lude ako ima netko tko jos zeli o njemu raspravljati...
  • dmil
    1.2k
    Prema clanku, Kova ni nije trener, nije imao pravo kaznjavati igrace koji kasneJaro

Kakva smo mi prcija postali, mene je malo i sram
  • GeneralNapoleon
    2.3k

DEJAVU!

"Znamo da smo vec 5 puta zasrali i odrzali 5 puta sastanak gdje su senatori lupili sakom u stol i rekli ne ide vise tako. Sada krecemo. ALI ovaj put je stvarno tako i sada krecemo jako!"
  • Omake
    13.3k
    Pao sam na koljena usred Konzuma
  • fakin
    1.9k
    trener ne smije kažnjavati igrače. ne razumijem kojem genijalcu je ova ideja uopće pala na pamet
  • Crusades
    19.9k
    usred KonzumaOmake

Ajde, bar nije Tommy
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Jos ce na kraju ispast da Boban stvarno zeli nekog potrcka za trenera kojim moze komandirat. I ne kazem da je tako jel. Ali ako je ovo istina u koj smijer to molim vas ide?
  • Jaro
    11.1k
    pa ako je pola ovog Tironijevog istina - nema druge opcije.
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    Nadam se da su nakon sastanka se svi primili za ruke, zaplesali u krug i zapjevali Kumbayu, a nakon toga u poskocima odskakutali preko proplanka u bolje sutra, sada ojačani dobrim vibracijama i snagom prijateljstva. Već vidim da će nam taktika u ostatku sezone biti zapaljeni lampioni na Kamenitim vratima i dobro srce našeg trenera.

Uopće se više neću živcirati, sve je dobro, ništa ne treba mijenjati.
  • dmil
    1.2k
    koja je uopće poanta imati za trenera osobu koja si je svjesno dopustila da mu netko diktira jel smije ili ne smije kaznjavati igrace, kako bi netko takav ikad mogao imati autoritet nad svlacionicom punom milijunasa i prekaljenih internacionalaca
  • Mali Zeus
    20k
    ↪GeneralNapoleon pa ako je pola ovog Tironijevog istina - nema druge opcije.Jaro

Ako.
  • Masto
    375
    Povedi nas, u nove pobjede nadam se
  • Infinity
    20.2k
    Tovari ispod clanaka daju punu podrsku Kovacevicu. Sto li?

Moglo se iskoristiti ovih desetak dana i spremiti se s novim trenerom za nastavak sezone, ali mi ocito nemamo ni ideju tko bi mogao biti zamjena, kao da je problem nastao jucer, kao da ga nitko u klubu nije vidio u ranijim utakmicama. Ili mozda i nije? Mozda ni sinoc nisu vidjeli.

Prokockat cemo sva tri natjecanja dok se netko odluci za potez. Treba li nam to dvije sezone u nizu? Ili cemo cekati i trecu, pa onda reagirati?

Ne mogu vjerovati da je Kovacevic ikad bio opcija za trenera Dinama, a ne da je trener koji rusi negativne rekorde, a i dalje je na klupi.
  • LA BOMBA
    612
    Boban želi za trenera beta muškarca kojemu može pričati šta da radi. Zato će Kovačević ostati na klupi do kraja sezone a ne bi me čudlo ako će biti na klupi i sljedeće sezone.
  • Mali Zeus
    20k
    Ako bude grdo u Karlovcu možda, samo možda tad konačno povuku neki potez u klubu. Ako ne i tada doći na Varaždin i s tribine uživo promatrati horor. Ima nešto mazohistički da umjesto da ostanem doma i ugasim sve odem na stadion gledati kako se sve raspada pred mojim očima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.