• fakin
    1.9k
    Ni jedan jedini igrac ove sezone nije jednu rečenicu podrske rekao za kovacevica, sto ne znam da se ikad prije dogodilo.

Sastanak je u podne. Ako potjeramo villara ili mudraziju nismo nista dobili, ako potjeramo kovacevica puno smo dobili.

Ponavljam, ako se odluci danas ici na stetu kluba i ostaviti kovacevica onda smo u ozbiljnim problemima i to ne samo rezultatskim, nego i upravljackim.
    Tko ostavi nakon svega kovacevica na klupi taj nije kompetentan voditi klub velicini Dinama iz Zagreba.
  • Noel
    17.1k

Kolko ćeš puta ponovit i napisat da je onaj ko ostavi Kovačevića neprijatelj kluba.. svakih pola sata isto napišeš. Isto mislim da je ostanak Kovačevića totalno samoubojstvo ali smiri se malo bit će ti dobro za glavu i živce. Ja bi prokuhao da se tolko nerviram oko nečega na kaj nemrem utjecat.
  • fakin
    1.9k
    Jbga radi se o Dinamu, ne o nekoj firmi di radim pa da me bas briga za to, nesto uz sta si vezan cijeli život, nesto sto pratis cijeli život i kad vidis da na očigled, ne samo tebe, nego i svih ljudi koji ga prate klub propada, a promjena nema, jednostavno osjetis potrebu za ponavljanjem istih stvari dok nekima ne dode do mozga da se ne igraju s Dinamom
  • Noel
    17.1k

Shvaćam i ja sam van sebe zbog ovoga na kaj izgleda Dinamo ali pisanjem po Zoni nikome iz kluba odnosno Bobanu neće doć do mozga ništa. On ne čita ovo i briga ga za mišljenja forumaša sa nekog foruma.
  • Xpert1992
    141
    Ja i dalje mislim da ce se danas kovu smijeniti. A kaj, Boban je indexu jutros javil da ne bude smjenil kovu na sastanku?
    A i realno kad gledas, zakaj ne bi smijenio kovu? Pa nije da nam je Guardiola na klupi pa mu steka igra i rezultat ali znas njegov potencijal, pa ces ga pricekat jer znas kaj moze. Mi tu pricamo o Kovacevicu.
  • Danko
    2.5k

Jedina šansa da ga smijeni jest da ovaj zakasni na sastanak pa boban popizdi
  • Mihael2305
    756
    20251110-103316.jpg

Kaj jel počeo taj sastanak?
  • Orc123
    13.7k
    A da se slucajno netko parkira iza Kovinog auta pa da ovaj ne moze izac i da kasni na sastanak? :rofl: to bi ga smijenilo sigurno....
  • hardek
    7.3k
    Da je streamat ovaj sastanak, bio bi gledaniji od prime time Šeherezade
  • fakin
    1.9k
    nisam bas neki clan s foruma, dugogodišnji član i godisnjak, puno dulje nego je vladajuća struktura usla u klub. Aktivan borac protiv kriminalaca koji su bili okupirali klub. Ako me ne cuje na forumu, cut ce me u cetvrtak na clanskom danu
  • austrijanac
    8.2k

U podne, pricekaj malo.
  • Xpert1992
    141
    Mozda sastanak zavrsi ko sa Petkovicem. Kova kasni, nije bilo spavanja, igrice, jesmo se dogovorili? Nismo. Hvala vam svima na suradnji i dovidjenja.
  • Jay
    2.8k

Ali taj isti cudotvorac ima nevjerojatnu "srecu" gdje se njegovoj ekipi dopusta svasta i gleda kroz prste, a protivnici skupljaju crvene i penale bolesnim tempom. Dokazao je u "Europi" koliko vrijedi. Da smo kojim slucajem njega doveli, sada bi ga isto tjerali. Mozda ne toliko ocajno kao Kovu, ali stvarno mislim da ce vrijeme pokazati da su tu negdje po kvaliteti.
  • Krulek
    1k

"ovaj dole radi iz ničega nešto, a ovaj nas iz nečega radi ništa! "

U pola rečenice sve rečeno....
  • Jaki991
    542
    Ja ne znam koji to potencijal ti moras vidjet u ovom covjeku da bi ga ostavio u klubu na -4, nula karizme,nije mlad, jako upitan nogometni iq, autoritet na razini trenera zagica, igra njegove momcadi je s vremenom losija a ne bolja, cudo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.