• Olmic
    5.4k
    a ciji si ti alterego?
  • Dzoni
    2.8k

Tako je, svi oni koji kritiziraju klub su trovači.
  • crophantom
    2.3k
    svi smo znali da ako dođe Zvone da će njegova biti prva, srednja i zadnja po pitanju ičega u sportskom sektoru, to se znalo, podržalo i komentiralo, bar od većine nas. cemu sad čuđenje? Preuzeo je svu odgovornost, nek to odradi, nisam ni zamišljao Zvonu Bobana da po pitanju trenera za mišljenje pita Manenicu ili NO. Tako da tu nema skrivenih istina ni ničega, nego nešto što smo svi znali i svojom podrškom potpisali (i opet bi, da se razumijemo). A da se apsolutno ne slažem s odlukom da ostaje Kova, ne slažem se.
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Kaznjavanje igraca mi ima smisla ako jedan igrac radi sranja. No ako trenerski mag uspije mentalno potopit prakticki cijelu ekipu onda sto ce to tocno pridonijet? Pa valjda je i na treneru da manageira te zvijezdice. Kao da je u drugim klubovima bolje. Ali ne moze jer nije sposoban.

Papogotovo koga cemo to izbacit iz ekipe? Valjda nema igraca koji nas je manje financijski kostao od Kovacevica.

Kak to da je svlacionica stajala iza Jakira recimo ili Bjelice u prvom mandatu gdje je onda i poslao Petkovica na tribinu kad je ovaj radio sranja. Kova nista ne moze i nista ne zna. Kova je doslovce dekoracija koja stoji pored terena dok Titanik tone sve dublje i dublje. Kova je glavni problem ove ekipe i prva osoba s cijom promijenom se moze probat izvuc iz govana.

Meni je nevjerojatno da moze itko samo pomislit dat treneru i dalje sansu koji nakon najduzih priprema, bez europskih kvalifikacija i najranije kadroviranom momcadi nakon 13 kola zaostaje vec 4 boda iza hajduka a uz to igramo valjda jos gori nogomet nego zadnje svije sezone.

Covjek jednostavno nema nista sto ovom klubu moze dati i molim Boga da Zvone konacno progleda i makne ga sa klupe kluba koji je visestruko iznad njegove razine. Zao mi ga kao osobu ali nije Dinamova klupa tu da bi se dijelila po simpatiji.
  • FazeN
    3.4k
    svi smo znali da ako dođe Zvone da će njegova biti prva, srednja i zadnja po pitanju ičega u sportskom sektoru, to se znalo, podržalo i komentiralo, bar od većine nas. cemu sad čuđenje? Preuzeo je svu odgovornost, nek to odradi, nisam ni zamišljao Zvonu Bobana da po pitanju trenera za mišljenje pita Manenicu ili NO. Tako da tu nema skrivenih istina ni ničega, nego nešto što smo svi znali i svojom podrškom potpisali (i opet bi, da se razumijemo).crophantom

Definitivno, i ja bi potpisao opet sve ovako što je napravljeno, strašan je posao napravio Zvone nemojmo se lagati, ali ovo je velika mrlja trenutno i MOJE MISLJENJE NIKAKAV INFO
    Zvone traži dobrog trenera nešto Bennacer style i ne želi dovesti nekog samo bezveze.
    Ne vjerujem da je toliko lud da ne vidi trenutno stanje
  • Kruno
    1.1k
    Tmuran dan, a ovaj jos u klubu.
  • FazeN
    3.4k
    Sad kad se prespavala noć i hladne glave pogledalo sve opet, ne smeta mi uopće to što trener govori amaterske izjave "dobro smo ušli, Lisica je bio dobar do gola", a mi primili odmah gol, "Mikic igra protiv Karlovca" a ovaj nije ni tu. Ništa mi ne smeta ok, spetljan je ajde navikli smo.

Ali izjava od sinoć u smislu "Sve je puno negative ne znam otkud tako" je čist dokaz da ne želi preuzeti krivicu i prebacuje krivnju sa sebe a zapravo bi je trebao preuzeti. I onda tako isto puni igračima uši kao i nama "igrat ćete, sve je u redu" bla bla. I onda nas sve lijepo kolektivno laže, a zapravo sebe ne kritizira i prihvaća da je on problem.
    To mi jako jako smeta. I razumijem igrače zašto su pali slusajuci to mjesecima.
  • Jurki
    20.5k
    Po svemu sudeci izvjestan je ostanak Kovacevica na klupi.
    Od danasnjeg dana, svaki poraz, svako sramocenje u ligi i EL je iskljucivo krivica Zvonimira Bobana.
    Mario Kovacevic po meni nema vise nikakve odgovornosti ni za rezultate, ni za igru, ni za stanje u momcadi.

Umjesto da se Zvone izvadi iz govana, prizna gresku... ocito je odlucio zakopati klub do kraja u govna.

Cestitam svima.
  • don
    16.8k
    a ja san uvjeren da on nije ni pomislia na novog trenera i da će isti i ostat tijekom reprezentativne pauze.don

znači imamo trenera koji nema apsolutno ni jednu pozitivnu činjenicu na svojoj strani, igrači izgledaju ka razbijena vojska ali svi to vide osim Bobana. Sada one teorije o tom da bira igrače i upravlja ekipom sve više dobivaju na istini.

uglavnom, za ekipu koja bude idalje pljuvala po Kovačeviću nakon kikseva smatram da nema mozak i da imaju nedostatak apstraktknog i logičnog razmišljanja.

katastrofa Zvone, katastrofa.
  • Olmic
    5.4k
    napisao sam bio jednom od kolega u inbox koji me prozvao, demokratizacija i dp je ispravan put i najbolje je kaj se dogodilo Dinamu, ali ti ljudi nisu mesije i boban nije mesija. Ima pravo na gresku, svi grijesimo, problem je kad radi vlastite tastine ne zelis priznat nesto sto svi vidimo.
    Nema jedan jedini razlog zasto bi Kovacevic ostao trener i jedino sto ga drzi to sta boban se boji nove pogreske , nije siguran u izbor novog trenera, a i tesko mu je priznat da je pogrijesio.
  • Droljo
    22.5k
    Dosta se i čekalo sa pljuvačinom po zvoni. Šta tek čeka nasljednika...
  • mali M
    8.9k
    ja sam siguran da nitko od vas još nema ni mikro informaciju šta se događa u klubu i zato mi nisu jasne ove "katastrofe" i "sramote" Bobana.. kad dođe službeno očitovanje od kluba možemo svi kolektivno udariti po Bobanu, ali zbilja mi niste jasni sa ovim pljuvanjem jer je index ili drugi otrov nešto negdje online napisao... al glavno da napišete da je net hr. neozbiljan jer je napisao članak o novom treneru, ali index vam je relevantan kad govori da ostaje Kova..
    Nitko od nas još ništa nezna, frustrirajuće je i ne miriši na dobro, ali činjenica je da nitko od nas još ništa nezna.. ajde se strpite još malo
  • Mali Zeus
    20k
    Dosta se i čekalo sa pljuvačinom po zvoni. Šta tek čeka nasljednika...Droljo

Ako Kova ostane onda Boban zaslužuje kritike i to velike. A sve se više čini da će Kova ostati. Ako Boban odluči u situaciji, u kojoj je momčad razhebana uzduž i poprijeko i Kova je pogubio i svlačionicu i sve konce, da Kova treba još ostati, onda sve loše što se dalje dogodi ide na njegov račun.

Složio je dobru momčad, ali je jebiga fejlao što se tiče najvažnije stavke, trenera. Sad ima priliku tu grešku ispraviti. Ako ju ne ispravi sad to je samo produženje agonije i nastavak teškog krvarenja.

Isto tak ak će se navodno kažnjavati igrači to je onda još gore, jer znači da Kova nema nikakav autoritet nego treba Bobana da se igrači, ako imaju za nešto, kazne, Boban ga mora voditi za rukicu.
  • shameless86
    1k
    možda da nemamo uopce trenera,neka nam chatgpt slaze momcad i taktiku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.