• fakin
    1.9k
    ali pazi krizni sastanci da si kažu sve što imaju, a ekipa svaki dan se viđa, druži, trenira, putuje, što već rade.
  • Mozart4
    270
    Ako se u ova 2 tjedna nije niti jednom razmišljalo o drugom treneru i da se nisu obavili nikakvi razgovori, onda je to neozbiljno. Šta će sad Kovačević još tjedan dana voditi treninge jer eto treba nam još vremena za izbor novog trenera.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    ozbiljni klubovi u svakom trenu imaju u biljeznici 20-30 imena trenera koje drze na radaru ukoliko zatreba. Sad jesmo li mi vise ozbiljan klub....
  • Papastrumf
    19.9k
    @Olmic@Crusades
    Ovaj klub i njegov Statut su veci od svakog pojedinca pa tako i od Zvonimira Bobana.
    Clanski dan ce se odrzati i to s Predsjednikom na celu pa makar bili zadnji na tablici.
  • Crusades
    19.9k
    Meni je to u potpunosti jasno. Nekima očito nije.
  • El Madrigal
    707

U pravu si. Moj komentar nije bio potreban. Moje isprike
  • Fan
    1.7k
    znaci bolje pustit ovog nek nastavi s urusavanjem kluba na svim razinama, dok ne nademo novog graditelja?Goncalo Santos

Samo zato što nije letio odmah nakon utakmice ne znači da neće dobit otkaz kad (i ako) se nađe pristojna zamjena i meni je to skroz razumljivo.
    Iz šupljeg u prazno nema smisla trpati. Sad ćeš mu dat otkaz i šta onda? Postavit Leku ili koga već kao zamjenu? Što smo dobili s tim? Vjerujem da se po novog trenera već ide, ali ako neće doć bolji onda nema smisla da Kova leti samo da se, eto, umiri narod.
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    Nadam se da smo na kriznom sastanku koji je trajao dva sata uspjeli dosta izvući dosta pouka za dalje. Ipak je ovo potpuno nova ekipa i trenutno smo nek u prvoj sezoni nove ekipe, nadam se da će to Kova stići uigrati da kliknemo u prvoj tekmi na novom Maksimiru 2030.

Veselim se borbi za četvrto mjesto sa Varaždinom i Istrom, jednom konkurentu možemo pobjeći već iduću utakmicu, imamo dosta vremena za pripremiti se. Svaki bod u HNL-u je veselje!
  • Ljubo
    205
    Jedini si skužio kaj sam htio reći...
  • Zagreb1992
    2.8k

Kažu zaštitari da je bilo povišenih tonova iz svlačionice ..Mi očekujemo rezultate , a očito je da među igračima isto ne štima nešto
  • Ivdzo11
    8.6k
    Gotovo nitko više ne vjeruje u Marija Kovačevića, čak niti Boban više nije čvrst u svojoj odluci. Mogao bi poraz u Puli i njega koštati kao i Cannavara

Dok se čekao polazak autobusa prema Zagrebu, a igrači tek 'milili' iz svlačionice, u susjednoj prostoriji zasjedao je Dinamov stožer. Trener Mario Kovačević, njegovi pomoćnici, ali i sportski direktor Dario Dabac. Pokisnula lica, spuštene glave, zabrinuti ljudi. Zvonimir Boban je tada već bio na putu za Zagreb. I svima je sve jasno! Mario Kovačević izgubio je povjerenje, ne samo navijača i javnosti, ne samo svlačionice, sve je više i onih u klubu, koji zagoravaju njegov odlazak. Navodno i sam Boban više nema argumente da bi sačuvao trenera, koji je bio isključivo njegov izbor.

Službeno, Kovačević u nedjelju nije smijenjen, odluke iz kluba još nema, ali jasno je da Kovačević opasno visi i da bi se to moglo dogoditi. Sve će ovisiti o Zvonimiru Bobanu! Ako postoji idealan trenutak za smjenu trenera, onda je to sad, u reprezentativnoj stanci, 10 dana do utakmice Kupa u Karlovcu, nakon toga u Maksimir stiže Varaždin. Dakle, već u ponedjeljak trebali bi odlučiti kako i s kim dalje. Potpuno ista situacija kao proljetos, kad je u Puli 3-0 izgubio Fabio Cannavaro, drugo je jutro dočekao kao trener Dinama, ali je ubrzo dobio otkaz. Hoće li tim putem i Kovačević, prema dojmu i informacijama nakon debakla na Drosini izgleda da bi se to moglo ponoviti. Ali, pričekajmo ponedjeljak i službene odluke.
  • keppi
    447
    Manje - više se nitko niti ne usudi "okruniti" Bobana, ali ovako stanje je dugoročno neodrživo. Tu prvenstveno mislim na njegov odnos prema nama navijačima... jedan jedini intervju s dogovorenim pitanjima je zbilja premalo. Mi svi koji pratimo Dinamo smo izgleda idioti. Sve je preraslo u hrpu nagađanja uz poneki insajderski blic. Pa daj izađi pred novinare pa nešto reci.... mislim da je to minimum.
  • Big Daddy
    1.7k
    Upravo to, skrivanje mi djeluje kukavički.
  • Big Daddy
    1.7k
    Ma kojih povišenih tonova, sigurno ne od onog mekušca zvanom trener…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet