• LA BOMBA
    579
    Ja sam već prije napisao da u ovom trenutku Riera nije realna opcija jer on ima ugovor sa Celjem do kraja sezone i izjave koje dolaze iz Celja su u stilu da žele produžiti ugovor, a Riera kaže da neće razgovarati sa nikim ako klub ne prihvati ponude.

Ovdje je treba naglasiti da Celje ima bogate vlasnike koji mogu lagano odbiti sve ponude ako žele Rieru zadržati za svoj projekt i ako im je bitno da on ostaje do kraja sezone. Njima nekih 2 mil ne znači ništa jer su već bacili u Celje desetine miljona eura. Riera je prijatelj sa predsjednikom Celja i već je više puta naglašavao kako je zahvalan Celju za drugu priliku i kako mu novac nije bitan. Tako da ne vidim slučaja u kojem bi Riera počeo praviti galamu tijekom sezone da želi otići pod svaku cijenu.

Možda postoji neka brojka za koju bi Celje bilo spremno prodati Rieru, ako imaju neku plan B varijantu i trenera koji bi ga mjenjao, i Dinamo bi mogao provjeriti i ispitati kako stvari stoje. Međutim vrlo sumnjam da bi Boban bio spreman platiti 2 mil ili više za Rieru. Tako da ni u tom slučaju ne vidim to kao realno. Naravno ako bi ja bio Dinamo pitao bi Celje koliko traži ako je zainteresirano. Ali svakako ga ne bi bilo lako dovesti i nije to pitanje bržeg prsta nego koliko neki klub stvarno želi dovesti Rieru i kad.

Mislim da ti srpski mediji koji pišu da je Riera već sve dogovorio sa Zvezdom nemaju pojma o slovenskom nogometu i misle da je Celje neki mali klubek koji će odmah Zvezdi dati trenera kad se Zvezda pojavi sa kojim milijonom. A u stvari vlasnici Celja imaju više novca od Zvezde i ne treba im prihvatiti nikakve ponude ako će se tako odlučiti. Vlasnici Celja su ukrajinski bogataši koji žele Celje u ligi prvaka i potrošili su već ogromno novca da je klub došao na razinu na koji je sad. Naravno i oni su spremni raditi biznis, ali to će biti pod njihovim uvjetima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.