Dr Hofmann
Keyser Soze
Bio sam na svakom za koji sam smatrao da je bitan. Eto. Imam li sad pravo nešto reći? — Chempers
jedan u nizu
ako se nekom ne sviđa na poslu, nađe se novi posao, to barem danas nije problem, a svatko ima opciju i za pokretanje vlastitog posla, otvranje vlastite tvrtke danas u hrvatskoj traje par dana i za j.d.o.o. i obrt imaš valjda 30 eura troškova. — db-izbjeglica
The Undertaker
miro
Nolifer
Ljudi se kunu u Thompsona na primjer, a lik je za pola milje eura izdao pravašku ideju kad je bila zrela za iskorak u ozbiljnu politiku. — miro
Mali dioničar
Dino
Mali dioničar
Jedino svjetlo na kraju tunela su mi ljudi moje generacije i mladi jer ovi koji su na vrijeme mogli reagirati kako spada ocito nisu. — Dino
Praskaton
Ne znam jel ekipa tu u svojim 20-ima, pa su još nabrijani i nisu navikli na ovakve performanse s obje strane, ali epilog svega će biti jos jedna HDZ vlada s Pupovcem u saborskim klupama. — miro
ivanlivno
Jedino svjetlo na kraju tunela su mi ljudi moje generacije i mladi jer ovi koji su na vrijeme mogli reagirati kako spada ocito nisu. — Dino
Mi doslovno u 2025. godini, danas, na drustvenim mrezama i u javnosti imamo podjele oko toga treba li se dopustiti velicanje covjeka koji je jedan od zacetnika ideje protiv koje su se ljudi koji zive medu nama borili vlastitim zivotom i iza sebe ostavili tuzne obitelji i svoje zdravlje. — Dino
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.