• Dr Hofmann
    4.2k
    ,,Navijačići"... Lijepo bogme. Ne mogu, rekao sam da neću, ali sad za par dana je obljetnica Vukovara, Škabrnje i ostalih zlodjela. U Srbiji se suprotstavljene strane ,,časte" s povicima ustaše, i tim govnarima da se dopušta da po Hrvatskoj u (od svim mjeseci) u jedanaestom mjesecu imaju dane ,,kulture". Nabijem na kurac i njih i njihovu kulturu. Koju kulturu? Da je sve ovo srpsko, da smo mi pokatoličeni Srbi, svako odbijanje bilo kakve njihove odgovornosti za išta iz prošlosti. Da se mene pita napravio bi sa njihovom crkvom (utočištem velikosrpska i četništva) isto što i Ukrajinci s Ruskom pravoslavnom crkvom - zabrana i proglašavanje terorističkom organizacijom, kakvi dani kulture u Hrvatskoj.
  • Keyser Soze
    16.9k
    Bio sam na svakom za koji sam smatrao da je bitan. Eto. Imam li sad pravo nešto reći?Chempers

Pa smeta ti što "navijačići" ne prosvjeduju za tebi bitne teme. Ako su ti bitne, ne trebaju ti oni, organiziraj prosvjed na svoju ruku i skupi ljude.
  • jedan u nizu
    16.2k
    ako se nekom ne sviđa na poslu, nađe se novi posao, to barem danas nije problem, a svatko ima opciju i za pokretanje vlastitog posla, otvranje vlastite tvrtke danas u hrvatskoj traje par dana i za j.d.o.o. i obrt imaš valjda 30 eura troškova.db-izbjeglica

a8owdu.jpg
  • The Undertaker
    9.1k
    Ako se već prosvjeduje, onda to treba biti sa imenom i prezimenom i jasno deklariranim stavovima. Ovo u Zagrebu nije bio prosvjed nego samoreklamerski performans uz popratni NDH folklor.
    U Splitu je bio sponzorirani huliganski ispad koji se sad nastoji relativizirati sa nekom krivnjom Srba.
    Apsurdno je da će iz svega najveću korist imati Pupovac. Pratite samo koliko će im porasti donacije države, grada i različitih zaklada.
  • NitkoBitan
    33k
    NDH folklorThe Undertaker

Bolji od srpskog.
  • miro
    7.9k
    Ne znam jel ekipa tu u svojim 20-ima, pa su još nabrijani i nisu navikli na ovakve performanse s obje strane, ali epilog svega će biti jos jedna HDZ vlada s Pupovcem u saborskim klupama.
    Ljudi se kunu u Thompsona na primjer, a lik je za pola milje eura izdao pravašku ideju kad je bila zrela za iskorak u ozbiljnu politiku.
    Nakon toga desnica je doživjela raspad za raspadom, a to se nastaviko i s DP.
    Hejtaju Senfa i Hajdaša, a valjda im sjećanje ne seže dovoljno daleko na "jedi mi iz usta" Bandića prema Ljuštini i sve poteze koje je Dr.Sanader odradio prije toga da pripremi situaciju.
    Naivno sve skupa, ali šta ćeš, tako mora biti, a HDZ nek useli još 20k ilegalaca iz Dojčlanda i to direkt u Zagreb. Zamislite kako bi se sad doživilo da Milanović ili Senf dočekaju Vučića - HDZu je to prošlo bez jebemti (osim Bulja). Neću više obećajem
  • Nolifer
    13.2k
    Ljudi se kunu u Thompsona na primjer, a lik je za pola milje eura izdao pravašku ideju kad je bila zrela za iskorak u ozbiljnu politiku.miro

Da je MPT, ispao tolki loš i negativac, nebi mu došlo 500.000+ ekipe na Hipodrom i evo sad još puni Arene diljem Hrvatske.

A sad je ista istuacija, samo su zamjenjene uloge vezano za taj trio kojeg si spomenuo.

Bilo ti je slično, nije zvao vučića, ali je onu kontroverznu predstavu iz Benkovca i to ti je to i da glumi zabranitelja, ali problem je isto taj kaj mu ne smeta to kaj se odvijalo na ovim danima njihove tzv. kulture i nije bilo osude...
  • Zagabria
    366
    Ja sam se izborio za dobre uvjete na poslu.. Ko ti brani.
  • Mali dioničar
    18.4k
    Srpski kulturni centri by Plenki & Pupi nisu nikakva zajebancija.

Isto tako nije zajebancija to da ispod svakog posta na internetu recimo iz Šibenika, Dubrovnika, Knina moram nabasati da debile koji komentiraju da to nije Hrvatska.

Isto tako, nismo mi izmislili njihove upute da oni sami ne koriste izraz "idem u Hrvatsku" nego "idem u Liku, idem u Dalmaciju, idem u Slavoniju", a znamo što to njima znači.

Isto tako nije slučajno da svi mainstream mediji pjevanje O Hrvatska, nezavisna država i Zovi samo zovi proglašavaju ustaškim, a je fascinantno da čak i ovdje ima ljudi koji tako razmišljaju.
  • Dzoni
    2.8k
    Zovi samo zoviMali dioničar

2018.na svjetskom je to valjda bila glavna stvar koja se pjevala i na prvenstvu i na dočeku, odjednom je ustaška.
    Ajde dobro
  • Dino
    4.6k
    Slobodna Hrvatska drzava i sloboda vjerskog, nacionalnog izrazavanja je jedino kaj imamo i cega se nikad ne bismo smjeli sramiti niti se zbog toga na bilo koji nacin osjecati krivo. Nemamo se kome ispricavati za obrambeni rat niti za to kaj zelimo stititi svoj identitet i svoju nezavisnu drzavu od bilo kakve ponovne okupacije pa makar ona bila i kulturoloska.

Nazalost, 1097. godine smo prokleti i svakim danom postajem svjesniji da se ta kletva nikad nece skinuti s mog naroda. Mi doslovno u 2025. godini, danas, na drustvenim mrezama i u javnosti imamo podjele oko toga treba li se dopustiti velicanje covjeka koji je jedan od zacetnika ideje protiv koje su se ljudi koji zive medu nama borili vlastitim zivotom i iza sebe ostavili tuzne obitelji i svoje zdravlje. Prosvjedi pred srpskim kulturnim centrima su samo simbolika, a pravi problemi su na drugim mjestima, ali s obzirom na komfor i standard zivota koji je ocito u Hrvatskoj na utopijskim razinama, klasicno nikad necemo nista poduzeti.

Uz to nas je opasno poceo loviti sindrom poslijeratnog potiskivanja njemackog nacizma pa u svemu hrvatskom vidimo ustasluk. Jedino svjetlo na kraju tunela su mi ljudi moje generacije i mladi jer ovi koji su na vrijeme mogli reagirati kako spada ocito nisu.
  • Mali dioničar
    18.4k
    Jedino svjetlo na kraju tunela su mi ljudi moje generacije i mladi jer ovi koji su na vrijeme mogli reagirati kako spada ocito nisu.Dino

:up:
  • Pacho
    10.4k
    G5QuuNuW4AA_t-7.jpg

G5OqYkDW4AAJTvG.jpg

Ekipa koja demonizira ljude koji su odlucili nastaviti normalno zivjeti tijekom NDH dolazi na izlozbe o ovom cetnickom smecu i tretira ga kao umjetnika.
  • Praskaton
    4.6k
    Ne znam jel ekipa tu u svojim 20-ima, pa su još nabrijani i nisu navikli na ovakve performanse s obje strane, ali epilog svega će biti jos jedna HDZ vlada s Pupovcem u saborskim klupama.miro

A to se kao inače nebi dogodilo? I bez svih ovih "akcija" epilog bi bio isti.Neka se napokon pokazalo zube.Nadam se da će se nastaviti više i jače te da će se ići na uzrok problema a ne posljedicu.
  • ivanlivno
    188
    Jedino svjetlo na kraju tunela su mi ljudi moje generacije i mladi jer ovi koji su na vrijeme mogli reagirati kako spada ocito nisu.Dino

Rekao bih mladi muškarci, mlade zenske su... Bože sačuvaj. Nema većih sluga sistema od 20togodišnjakinje, takve su većina, ima do 10% hardkor katolkinja, al me nijedna ne želi.

Mi doslovno u 2025. godini, danas, na drustvenim mrezama i u javnosti imamo podjele oko toga treba li se dopustiti velicanje covjeka koji je jedan od zacetnika ideje protiv koje su se ljudi koji zive medu nama borili vlastitim zivotom i iza sebe ostavili tuzne obitelji i svoje zdravlje.Dino

Koliko znam niti jedan dnevnik nije prenio o kakvoj se izložbi radilo, jedino je Index imo jedan OK članak oko toga. Odite na reddit/Croatia, ekipa doslovce nema ništa protiv potpisnika memoranduma SANU, ne jebem vas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet