• Jima
    913
    I kakve mi koristi imamo od toga?
  • don
    16.7k
    Osim Dynamo Citya i takvih lipicanaca u europskim kvalifikacijama. Tamo nema Bela, Pavlesica i KolaricaNitkoBitan

da smo barem mi imali proces poput njihovog, "lošiji" dio prve sezone i drugi savršen.

kod nas je prvi solidan, drugi katastrofalan.
  • vjeko1701
    20.4k
    Sutra bude krvava utakmica a igramo protiv ekipe koju je izbacio Kurilovec.
  • Ritam Ulice
    2.2k
    Jebat mater svima redom ako sutra ne uzmemo 3 boda. Jebat mater od vrha do cistacice. Nema zajebancije vise dobri skromni moj covjece iz jablanice
  • Infinity
    20.2k
    Hajduk je s razlogom najbolje plasirana ekipa prvenstva. Nitko njih ne gura, nikakva sreca njih ne sere. Njima je glavna konkurencija Dinamo kojeg vodi Kovacevic, trener Belupa koji se preporodio njegovim odlaskom, i neka se ugase ako ne iskoriste nasu glupost.
  • Mr Anderson
    14.7k
    Nema nas u ZNS-u, HNS-u, medijima...Jima

A tko je za to kriv? Mi s foruma? Ili Mamić?
  • vjeko1701
    20.4k
    Nisam znao da smo u drugom dijelu sezone. Takoder njihovi rezultati su daleko od savrsenih.
  • ElDorado
    7k
    Možemo mi pričat kaj hoćemo, Garcia je od ovog kaj ima napravio smislenu igru i složnu momcad. Kod nas je sve obrnuto i fajrunt.
  • mosad
    2k
    Atomski hajduk neću moći zaspat
    Jedva čekam da im jebemo mater 6.12og
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

To je nama nebitno u konačnici, nama treba da ih netko od naših mazne
  • don
    16.7k
    Nisam znao da smo u drugom dijelu sezonevjeko1701

sad znaš
  • vjeko1701
    20.4k
    Pojasno po kojem je to kriteriju ovo drugi dio sezone.
  • ElDorado
    7k
    Kod nas je zavrsnica sezone ako se nekaj ne promjeni
  • Keyser Soze
    16.8k
    Kovačević je imao ekipu na okupu duže od Garcije, bolje igrače, više vremena i manje utakmica, a Garcija je ipak uspio stvoriti momčad, igru i za sad rezultat kako je vrijeme odmicalo. Ne smije se ovaj hajduk sad shvatiti olako nego šutiti i raditi.
  • Mr Anderson
    14.7k
    Na početku sezone se sprdalo mene i još neke ljude kad smo pisali da će nam Hajduk biti najveći konkurent za naslov. Bahatost nikad nije bila odlika inteligentnih ljudi. Naš roster po ničemu bitno ne odskače od njihovog. Da vjerujem u teorije zavjere rekao bih da su namjerno ispali iz Europe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.