• Jaki991
    686
    Tri puta bolji kadar imamo, treba nam trener kojem najveci uspjeh nije osvajanje 2 Hnl i pomest cemo ih do kraja sezone
  • don
    22.1k
    po tome jer je prošlo već 4 mj sezone, a pod prvi i drugi računam do stanke.

Takoder njihovi rezultati su daleko od savrsenih. — vjeko1701

4 gostovanja u nizu, 10/12 bodova. Jedini veći kiks je Varaždin uz derbi koji su izgubili.
    Za njih je ovo savršenstvo.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Tri puta bolji kadar imamo, — Jaki991

Mitomanija, nemojmo biti ko oni.
  • Keyser Soze
    21.1k
    Kako stvari stoje otkaz će dobiti možda u slučaju ispadanja od Karlovca.
  • Vratite nam Istok
    664
    Gdje ti živiš? Jebali su nam mater i Vukovar i Lokomotiva i Gorica i Celta. A bome i Rijeka, samo smo iscupali pobjedu ni iz cega.

Po trenutnoj igri smo smiješni i nismo favoriti na Maksimiru.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Naš roster po ničemu bitno ne odskače od njihovog. — Mr Anderson

Ovo je meni vrlo problematično jer mi kupujemo na svakoj poziciji za 2-3 milje dok oni traže tko je potrgan i besplatan. Mogu jedino doći do zaključka da barataju 10 puta bolje svojim resursima od nas.
  • Jima
    1.9k
    Pa mi smo taj Kurilovec pobijedili prošlu godinu u finalu tog županijskog kupa. Osobno sam "jm" na finalu onom njihovom bolesniku od trenera, a sad oni izbace Istru i mi se njih bojimo. Od takve euforije, prijalaznog roka, mi smo totalno potonuli. Vjerujem da će to naša uprava podići, ipak su to intelektualci i ljudi s životnim iskustvom.
  • vjeko1701
    29.8k
    Prosla je ravno 1/3 sezone. Do pola jos ima 5 kola. Ni po jednom kriteriju ovo ne moze biti druga polovica sezone.

Nula u Koprivnici sa 15 minuta igracem vise pretendentu za naslov ne moze ne biti kiks.
  • Niko1986
    9.1k
    Isto se pretjeruje, kad smo mi dobili Osijek s dva rana pogotka i nakon toga je bilo mrtvilo, svi smo se složili da je to loše. Sad kad oni zabiju u petoj minuti i nakon toga praktički ništa je to vrhunac nogometa.
  • fatalerror
    99
    Kakva mitomanija? Tovari bi sa hendikepom izgubili od svakog od naša 4 dosadašnja protivnika u Europi. Dobro, od jednog smo i mi...
  • Gringo
    1.4k
    Možemo mi pričat kaj hoćemo, Garcia je od ovog kaj ima napravio smislenu igru i složnu momcad. Kod nas je sve obrnuto i fajrunt. — ElDorado

Mi imamo tri puta jači kadar od njih, sa pravim trenerom ćemo biti brutalni.

Očito moramo istrpiti još nekoliko užasnih utakmica i poraza kako bi se dogodila ta promjena.

Strašno me to živcira ali očito mora biti tako...
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ako je ovo danas najbolje sto oni imaju, samo daj ovoga cijelu sezonu. Daj molim te visili su uz sudacki poguranac protiv najlosije mkmcadi lige . Da se onaj ubacaj u 91oj krivo odbio gol. Svake godine ista prica krenu dobro i na kraju nista
  • Goncalo Santos
    4.7k
    nije vrhunac, al oni i protivnik znaju da ce hajduk se bacat na glavu, trcati, gaziti dok se lopta ne ugura u gol. Protivnik je prije pocetka odmah u grcu pogotovo na poljudu.

Njima je svlacionica ocito homogena i oni ginu jedan za drugog i nema nezadovoljnih, odnosno nezadovoljstvo se ne manifestira na izvedbe na terenu
  • don
    22.1k
    Ni po jednom kriteriju ovo ne moze biti druga polovica sezone. — vjeko1701

pa upravo san ti napisa po kojem kriteriju san tako reka. To ne znači da je službeno točno, niti mora bit. Nismo u školi, jasno je na šta san mislia. A i nebitno totalno.

Nula u Koprivnici sa 15 minuta igracem vise pretendentu za naslov ne moze ne biti kiks. — vjeko1701

ali je kiks koji je prihvatljiv nakon 3 pobjede u nizu na gostovanjima. Virujen da bi prije početka tih gostovanja bili zadovoljni i sa manjim učinkom od ostvarenog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet