• Crni86
    16.8k
    poces brate.
  • gledatelj
    1.1k
    Nekad sam jedva cekao presice, ovo danas je muka za slusat vise. Mogu slobodno samo pustat snimku od one prije svaki put
  • Big Daddy
    1.7k
    Netko mi reče, nek izgubimo u Puli, onda Kovacevic definitivno ide… Ne mogu protiv Dinama, ali…bolje -4 početkom studenog, nego -10 u travnju….
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Po meni Boban ima jasnu viziju s njim za dalje bez obzira na rezultat.
  • Plava stijena
    601
    Pogledajte samo komentare na YT. Dinamov puk u potpunosti rezigniran i prezire pomisao da ga ovaj trener više vodi nakon ovakve serije podbačaja, a on se veselo kesi ko da je zaredao sa pobjedama. Jebe lud zbunjenoga.
  • jakov1
    1.2k
    onda ti to das u ruke prosjecnom hnl treneru koji jednostavno to ne moze ukomponirati i stvoriti momcadOrc123

Ako je Kova prosjek, onda ne znam sta je Cacic bio u prvom mandatu, a opet je poslozio ekipu s glavom i repom, znaci nije ni sve do trenera.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Ante Cacic je za Marija Kovacevica prime Guardiola.
  • Krulek
    990
    Kad imaš takvu neobjektivnu zaleđinu onda možeš bez srama pričati takve gluposti na presici, a akreditirani novinari samo klimati glavom.
  • Big Daddy
    1.7k
    Ma ne vjerujem, kod poraza u Puli, nema sanse da i dalje ostane trener, onda bi i mi svi kaj volimo Bobana, blago receno, ne bi mu bilo ugodno, a znamo kaj je u cetvrtak.
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Čovjek nebi trebao ostati trener ni u slučaju 0:3 pobjede, jer igraš protiv jedne od najlošijih Istra unazad nekoliko sezona. Zvone sigurno neće pustit trenera koji i kad pobjeđuje pobjeđuje jedva ili na sreću (Primjer Osijek i Rijeka na Maksu). Realno gledano, od Celte do Istre je prošlo tek dva puna dana i teško da je novi trener mogao biti sutra na Drosini. U ponedeljak ćemo biti svi pametniji. Ali bez obzira na rezultat sutra, Kova odlazi.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Nakon Celte se pisalo o kriznim sastancima i razgovorima s predsjednikom Bobanom.

"Izvući ćemo pouke iz utakmice protiv Celte. Svjesni smo toga, a ovo drugo ne želim uopće komentirati. To su takve gluposti da ne želim o tome uopće niti pričati."
    Pacho

Što je najjače, on se još i smijulji na pitanje novinara o kriznim sastancima... A jedino što je smiješno je on i igra Dinama.
  • Jurki
    20.4k
    tvoje zelje ili?
  • Jurki
    20.4k
    ma i ja sam takvog misljenja i nadanja, jer stvarno nema smisla da npr Leku vadis iz juniorske ekipe.
  • Pacho
    10k

Jos da bar ima neku kurcevitost u sebi pa da zna novinaru odbrusit. Ali skupljac pouka djeluje i komunicira kao prodavac na placu kojeg si ulovio kako gura trule breskve u vrecicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.