• Orc123
    13.7k
    svi se nadamo da je tako i da se trazi rjesenje ali meni se cini da Boban ne zeli priznat gresku s Kovom i da ga gura dalje. Nadam se da si ti u pravu a ja u krivu, iskreno.
  • Pacho
    10k
    Nakon Celte se pisalo o kriznim sastancima i razgovorima s predsjednikom Bobanom.

"Izvući ćemo pouke iz utakmice protiv Celte. Svjesni smo toga, a ovo drugo ne želim uopće komentirati. To su takve gluposti da ne želim o tome uopće niti pričati."

Izvlaci vise pouka nego citatelji sabranih djela Ezopa, brace Grimm i HC Andersena. Izvlaci pouke vec oko dva mjeseca, a izgledamo sve gore.
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Baš me zanima hoće li se pričati o "izvlačenju poruka" ako odigramo kriminalno u Karlovcu ili nedaj Bože ispadnemo.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.8k
    Izvlaci pouke vec oko dva mjesecaPacho

Moze se zakljuciti da mu izvlacenje pouka nije jaca strana.
  • Pacho
    10k

Cudno. Kad ga cujem kako elokventno elaborira imam dojam da ga je tesko vidjeti bez knjige u ruci.
  • gaTeDZG
    2.4k
    Kvasina postavio odlično pitanje preko kojeg je pokušao "nabaciti" priču o mogućnosti druge formacije, trener kaže da "neće biti velikih promjena, vidjet ćemo još". Zašto mijenjati nešto što štima, je l' :)

Priče s početka kampanje kako je super što mjesec i pol dana ekipa ima za uigravanje prije početka sezone, priče kako imamo širinu, kako svi dobro treniraju i zdravi su, kako nam treba vremena... Vremena za što? Ovakva ekipa na okupu ne može povezati dva poluvremena protiv bilo koga? Dva stopera koja nakon dugo vremena uistinu liče na stoperski duo, vezni red koji je vjerojatno *imenima* najbolji dugo unazad, najskuplji napadač... Ne bih dalje.
  • Peškaman
    8.1k
    Hoće li Noa Mikić zaigrati u Puli?
    - On je u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.

U prijevodu,neće.
  • Jurki
    20.4k
    priču o mogućnosti druge formacije, trener kaže da "neće biti velikih promjena,gaTeDZG

U prijevodu, ne znam kaj da drugo napravim.
  • Maki2
    958
    Bude Goda starto, zajeban je taj Frederiksen, proslo kolo zabio prvijenac. U naletu.
  • wolfgang14
    3.2k
    Kovačević: Krizni sastanci i razgovor s Bobanom? Gluposti, o tome ni ne želim pričati

pfft kakve gluposti ovi novinari pitaju.... Pa pouka je izvučena, u svlačionici vlada mir i zadovoljstvo, kakvi krizni sastanci i koje kakvi bakrači... Ne želim o tome ni pričati jer je potpuno nebitno i glupo

https://www.index.hr/sport/clanak/kovacevic-krizni-sastanci-i-razgovor-s-bobanom-gluposti-o-tome-ni-ne-zelim-pricati/2728617.aspx
  • Sava Krpa
    693

Zanimljivo kako te iste pouke nije izvukao nakon Gorice, Lokomotive i Vukovara vec mu je trebala i Celta da ponovi gradivo. I onda dode tekma protiv Istre i imamo iste startere kao i 20 utakmica sezone.
  • Xpert1992
    111
    Imam osjecaj da on misli da je drugo poluvrijeme protiv celte bilo dobro.
  • ElDorado
    7k
    Izdeklamirao svoje floskuletine, 20 puta spomenuo karakter. Imamo i jos jedan trening
  • Keyser Soze
    16.8k
    Ii sam je to izjavio nakon utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.