• Marley
    5.1k

ma zasto, pa valjda zna deda/i svi ostali/ da se ja samo (previse) zafrkavam, ne daj Boze zle namjere :smile:
    Uostalom, pa to je kompliment, Platon je bio zakon!
  • Marktwain
    969
    Nisam ni shvatio kao nešto loše, naprotiv. :wink:
    Fino sam se nasmijao..
  • PričuvniDojebnik
    12
    Pozdrav mojim plavim supatnicima.

Na Forum sam nabasao slučajno prije više godina te ga povremeno čitam, a nekidan sam se sjetio jednog gospodina čije sam fantastične analize naših protivnika čitao prije par godina te saznah kako dotični gospodin piše i ovdje - svaka čast, Krizy. Obzirom da volim čitati i pisati, rek'o da se registriram konačno.

Zbog miješanog podrijetla (pola Hrvatske), govorim i pišem uglavnom štokavski, uz dozu purgerskog i malo južnjačkog.

Osim Dinama i HNL-a, pratim Engleze, Španjolce i ponekad Talijane. Volim žene, alkohol i ponekad bacit' neku PC igru, ali to sve rjeđe zbog posla i života...

Kad ću pisati s mobitela, vjerojatno neću koristiti dijakritičke znakove, vec cu pisati bez kvacica.

Nekad odem na stadion, ali sam češće u kafani ili kod nekog doma, poradi hedonizma, asortimana alkohola, mogućnosti deranja na televizor i raspravljanja u privatnom okruženju. U moju obranu, znao sam i cure odvesti na stadion čisto radi doživljaja i kao formu malo neobičnijeg dejta.

Eto, privatne detalje nije pametno dijeliti, još jednom pozdravljam sve i nadam se kako ćemo se lijepo druškat' tu. Servus!
  • Droljo
    22.4k
    vjerojatno neću koristiti dijakritičke znakove, vec cu pisati bez kvacica.PričuvniDojebnik

Ništa ovo! Hoću kvačice! :rage:
  • jedan u nizu
    16.1k
    Ništa ovo! Hoću kvačice! :rage:Droljo

Best i can do is:

Nishta ovo! Hochu kvachice!
  • PričuvniDojebnik
    12
    Mozhemo i po nashki lepo da nas ceo svet razume! Белезхим се са схтованјем

(Nisam toliko star, dechki i ja smo u srednjoj sami sebe uchili njihovo klinasto pismo, da vidimo shto dushmani pishu po svemrezhju)
  • Pacho
    9.6k
    Ja cu se predstaviti slikom

images?q=tbn:ANd9GcScSefW9114QTWA_6RjHiX3pm9jgiVPoP9kLSs_K2Zt5Q&s=10
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    @Pachoprobio led :rofl:
    Dobro došao na forum tebra @PričuvniDojebnik
    Ja nisam pravi Kujtim ,da razjasnim ali sam scout u slobodno vrijeme . Scott McKenna je moje otkriće , ko kaže suprotno nosi ženski kaput
  • PričuvniDojebnik
    12

Malo mi se dig'o, ali preširoke su ti te hlače...

Fala, buraz! A jebate, sad si mi razbio iluzije. Ako mi sad kažeš da antečačić nije Brko glavom i bradom, mislim da ću se bacit s mosta večeras...

P.S. Škot Scott mi je omiljeni Škot nakon izumitelja viskija, definitivno
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    haha nisam siguran za brku, danas mi je baš mudar
    A @Pacho ne zna da se sad nose slim fit da se vidi kit hlače ,koje su usput rečeno poderate od pozadi:razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.