• Zagi
    12.8k
    Nemremo... Možemo se samo nadati da Mauro ne želi produžiti pa se vrati k nama. Ako Mauro nema ništ protiv, Krakow će ga vjerojatno objeručke preuzetimali M

A to je onda tapija. Na temelju prošle i ove sezone oni ga savim sigurno mogu otkupiti i prodati za više od tih 1-2 m koliko je klauzula.
    Ili ostaviti ak im ne tebaju penezi. Velika šteta.

Zamisli imati kroz godinu-dvije
    Mauro-Jakir-Zebić-Mikić

Tak se po meni gradi jak dinamo.
  • nemapredaje
    6.5k

A gle, kada igraš u klubu kakav je Dinamo nije neobično da ne pružaš dobre igre ako se ne znaš nositi s pritiskom.

Nije isto igrati u Istri/Krakowu i u Dinamu. Jbg, nisu svi nogometaši isti.
  • modri-kibic
    984
    Tretman koji je Mauro imao dok je bio tu je najveća enigma zadnjih par godina.Zagi

Ono kaj sam ja čuo je da je bilo problema s njegovim menadžerom i onda kada se bilo sve sredilo dogodio se onaj trening na kojem je polomljen. A na tom treningu ga je polomio igrač koji mu je izravna konkurencija. Sada jel bilo namjerno ili ne to nisam saznao.
  • Zagi
    12.8k
    Ali pružao je dovoljno dobre igre za 20ogodišnjaka.
    Nije bio savršen, niti je to bilo za očekivati.

Bio je bolji od Gode danas, s jednom seniorskom sezonom i kusur.

To razvijanje i strpljenje, to je taj "trust in the proces". Nitko to nebi htio, nema se strpljenja ali za klubove našeg platežnog ranga je jedini put.

Europski ciljevi početkom sezone su prolazak skupine lige prvaka ili četvrtfinale EL, a mi kupujemo igrače drugog ranga petica. Ne kužim kako ne vidite ogroman nesrazmjer .
    Kako sa Villarom (primjer) srušiti Celtu? Da on tamo može igrati, igrao bi.
  • Zagi
    12.8k
    A na tom treningu ga je polomio igrač koji mu je izravna konkurencija.modri-kibic

Nije ga Petko polomio? Poprilično sam siguran.
  • modri-kibic
    984
    Osoba s kojom sam pričao o njemu jer zna nekoga bliskom Perkoviću mi je tako rekla. Samo sam prenio njegove riječi.
  • Marley
    5.1k
    Bruno ga je skrsio. I video je bio cak u javnosti.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Speaking of Perković, nemojmo zaboraviti da je Čačić inzistirao cijeli prijelazni rok na njemu da se dovede iako je tad to mnogima bila nelogična odluka. Još jedna njegova dobra procjena.
  • Zagi
    12.8k
    Ma kaj bi bila nelogična odluka, bio je najbolji mladi igrač lige. Lijeva noga, može igrati beka ili stopera.
    Dobili smo ga relativno jeftino.
  • rokikaciga
    6.5k
    Posudba je do kraja sezone, ne?Zagi

Koliko ja znam do kraja ove kalendarske godine. Imaju opciju otkupa. Mauro ih moze odjebat.
  • Zagi
    12.8k
    Mauro ih moze odjebat.rokikaciga

Ah time su se i tovari tješili oko onog Ljubičića kada se u par kola zabio hrpu golova.
    Koliko je realno da igraču ide jako dobro u Poljskoj, klub ga odluči kupiti ali onda on odluči e ne, idem ja tam gdje mi nisu vjerovali?

Ok okolnosti nisu iste onima kada je odlazio ali izgleda kao velika i nepotrebna kocka.
  • Goncalo Santos
    2k
    Jos jedan od bisera diletanta MM da se stavila otkupna klauzula 1.2 mil. Za mladog igraca koji je nas kostao 2 mil, ljevonogi stoper koji pokriva i beka sto je danas opcenito trazeno u nogometu. Mogao je staviti barem klauzulu 2 mil da ne izgubimo na njem previse, ovako dodes u situaciju, ako momak bude los do solidan, isplati im ga se uzeti jer nije velika cijena i moze biti projekt, ako bude dobar do odlican, sto je, onda ispod cijene uzimas strasnog igraca koji bi nas kostao 3-4 mil.

Bolje da nabijes tu otkupnu cijenu pa ako ga se bas zelis rjesiti, a on se ne pokaze onda lako ispregovarati jeftiniji transfer. Teski amaterizam jednog od najvecih grobara kluba.
  • dmil
    1.2k
    Mauro ih moze odjebatrokikaciga

a realno zasto bi, oni su mu ozivili karijeru, dok smo ga mi sinkanirali dvije godine, na njegovom mjestu bi dobro razmislio zelim li se vratiti i opet prolaziti tu torturu, a jos smo i prekrcani stoperima i imamo dva prava beka
  • Zg123
    2.8k
    Prelec otkaz u Danskoj
  • Ivdzo11
    8.5k
    Perković je među najboljim lijevim braničima u poljskoj ligi, a odlazak iz Dinama pokazao se kao pun pogodak. Posudba mu istječe 10. siječnja, no Cracovija će gotovo sigurno aktivirati otkupnu klauzulu od 800 tisuća eura, budući da već ima ponude od 2 do 3 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.