• rokikaciga
    6.5k
    Na kraju se može podvuć sezona sa: dupla kruna sa 80 bodova u HNL, osmina finala u EL sa samo jednim porazom od 10 utakmica.

PrGRuhv.png

I statistike igrača

g0OWGZi.png
    Ss55q3D.png

Bit će burno ljeto za Dapca

Golman
    Zadnji vezni - bolja/mlađa verzija Mišića (Pavić?)
    Srednji vezni - zamjena za Ljubu, Bennacer ne želi ostat
    Polušpica - zamjena za Villara
    Desno krilo - najradije replika Beckhama da maltretira protivnike sa centaršutima, prva opcija u ekipi

To je to od ulaznih želja i potreba

Prodati sve što ne valja

Miške me malo razočarao moram priznati, morat će on u tešku rotaciju sa novopridošlicom

Mudri ostaje kao katica za sve, treća opcija na polušpici i špici

Bakrara prodajem jer nije profil igrača koji tražim

Na svjetsko ide 5 igrača

hKxmpdz.png
  • kikinho999
    61
    Čestitke na duploj kruni, Zona je mirna barem neko vrijeme haha.

Javi kakve si ponude dobivao za igrače iako ne ga ne prodaš.
  • jedan u nizu
    16.1k

Zakaj ti Mudri ne igra?
  • rokikaciga
    6.5k
    Moram priznat da si me baš nasmijao :lol:

Igra više nego kod Kove!!!!
  • jedan u nizu
    16.1k

Posto sam trazio i dobio povrat novaca za igru, jos cekam da se popravi, omoguci modifikacija unutar igre, ili barem da omoguce modiranje, pa dodu neki custom skinovi za igru - nisam puno istrazivao o klubu.

Koliko se sjecam, nema govora o prelasku na Kranjcu ili? Ima kakvih govora o novom stadionu?
    Kakve su financije kluba, koliko ide od sponzora i to? U FM24 nemres u HNLu dobit vise od 3-4 mil od sponzora da ga jebes ili da osvojis 5 LP.
    Uz nase financije, mozes li vidjeti sponsorship income od cijelog HNLa?
  • rokikaciga
    6.5k
    Koliko se sjecam, nema govora o prelasku na Kranjcu ili?jedan u nizu

Ne znam, ne mogu naći ijedan klub koji igra na Kranjči da vidim. Ne mogu ući ni na Maksimir kao prije da vidim radi li se šta.

Ima kakvih govora o novom stadionu?jedan u nizu

Ne, ali nadam se da će to ispraviti u punoj verziji.

Kakve su financije klubajedan u nizu

CdCmNkB.png

Sponzori 8m eura kaže.

Prihodi 55m eura, rashodi 40m.

oaNbY7W.png

Sponzori cijele lige

E7pgXAC.png
  • jedan u nizu
    16.1k
    Jebeno, ajde sponzori su ok. Nadam se da kako ce klub postati bolji da ce se i to odraziti na sponzorima. I za ligu opcenito.

Ak nema Kranjce, tesko sranje. Inace podatke za nasu ligu rade domaci ljudi, i ne kuzim kako nisu stavili da se gradi kranjca i da se ide s novim Maksimirom. Jednom sam upitao na temi HNLa, a dobio sam odgovor kako je u stvarnosti Maksimir samo fikcija, da nema toga uopce u igri (tada nije ni blizu bilo rijeseno imovisnko stanje i sve).

Btw. odakle ti 38mil za transfere?? Koga si sve prodao da namaknes taj novac :D
  • rokikaciga
    6.5k
    Btw. odakle ti 38mil za transfere??jedan u nizu

To mi je novi predsjednik dao. Mislim da je dao toliko jer bih trebao uć u LP u grupnu fazu, a već ima 45m na računu.

Inače, prvo pojačanje osigurano. Ugovor dvije godine. Vodi repku Hrvatske kao vođa Dinama. Zona gori, Paggini podijelio jedno 30 banova.

Emy4spD.png

I drugo pojačanje jer je Livi bio preskup

e02j3yI.png

Treći na listi je Broz ali mi je još malo preskup, pogotovo uz Modrićev ugovor. Ako ne on onda jedan Paragvajac.

Onda još desno krilo i ja sam u lipnju rješio ekipu.
  • rokikaciga
    6.5k
    I imamo drugu ekipu u drugom rangu Hrvatskog nogometa.

5T3LAMA.png

I nema ispadanja

C9N66XA.png

Izgleda da me čeka kadroviranje i druge ekipe. 25 igrača prva ekipa, 25 druga i ostatak juniori.
  • rokikaciga
    6.5k
    Vezni red kompletiran

ta96LIm.png
    pQ5x2T0.png
    JoqvYL5.png

Idem sad spavat. Žena će mi sutra j majku.
  • rokikaciga
    6.5k
    Tko je od vas napisao ovu objavu? Ajmo, priznajte

KPC0LzW.png
  • LA BOMBA
    504
    Haha vi se mučite sa novim managerima dok ja još uvijek lijepo igram Championship Manager 01/02 i razvijam 17 godišnjeg Kranjčara u top igrača.

Championship-Manager-01-02-3-11-2025-17-40-38.png
  • Jima
    842
    Ovaj Loyality baš bode u oči.
  • OsamŠest
    6.2k
    Jel ima netko iskustva sa FM24 na ps5?

Htio bi u squadu staviti rubriku za home grown igrače, da ne moram pojedinačno u svakog ulazit.

Na kompu postoji, ali ovdje ne. Pa ak može pomoć..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.