• Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Kaj ova Kohorta pokazuje teritorij Ugarskog dijela Monarhije?
  • rioda
    11.1k

Ne radi gif
  • NORTE
    21k
    Igrač Slavena da je pao nakon tog ozbiljnog prekršaja ovaj Hodak bi možda i dobio taj drugi žuti karton, ali ovaj je ostao stajati i skakutati umjesto da padne i previja se.
    Mislim da je to bilo negdje oko 40.minute.

Moguće da je zato Nestorovski i došao prigovoriti svom igraču da koji kurac skakuće na jednoj nozi.
  • hardek
    7.1k
    Navijao sam da Osijek pobjedi danas da s malo više samopouzdanja idu žgadiji na školjku. Trudili su se ali nisu uspjeli probiti NK Nogometne Teroriste ili ti ga Varaždin. Više respekta imam za Vukovar, koji sa manje kvalitete igra puno bolji nogomet nego ovu bunkerijadu Nikole Šafarića. Imali su sreće da su uboli sa Tavaresom jer bez njega oni izgledaju anemično prema naprijed.
  • rioda
    11.1k
    Igrač Slavena da je pao nakon tog ozbiljnog prekršaja ovaj Hodak bi možda i dobio taj drugi žuti karton, ali ovaj je ostao stajati i skakutati umjesto da padne i previja se.
    Mislim da je to bilo negdje oko 40.minute.

Moguće da je zato Nestorovski i došao prigovoriti svom igraču da koji kurac skakuće na jednoj nozi.
    NORTE

Meni je bilo presmiješno kako je Kmečnjak svu svoju pozornost i komentare usmjerio na tu reakciju Nestorovskog, ni riječ nije rekao o žutom kartonu. Čak je najavio da će u onoj svojoj emisiji dodatno blebetati o tome
  • NVKOD
    8.6k
    Sigur-govno.gif

Čekam sad tovarčiće da se jave i da mi objasne kako ovo nije za žuti karton ili će šutjeti kao pičkice koje su oduvijek i bile. Danas bi izgubili da ih ZG tovar Čulina nije spasio s nedavanjem drugog žutog drugom posranom tiću Hodaku.

Gubo tovarska kanadska, baš mi je drago da taj mali debil nije odabrao Hrvatsku. Kako bih volio da budemo ponovno u grupi s Kanadom na SP-u da ga Perišić siluje i napuni mu prijatelja četnika na golu. Uremović je bio ultra bahat, ali ovaj je barem tri razine iznad. Smeće malo.

Šteta što ga Čović nije uspavao.

I da... sasvim "slučajno" je izostavljen start Hodaka za drugi žuti. Bit će da su lopovi ukrali baš taj period utakmice pa to nisu mogli staviti u sažetke. Znamo MaxSport za koga vi navlačite... nismo naivni.

evo kolega: https://i.ibb.co/S4rKSK5G/Sigur-govno.gif
    Na kompu sve normalno radi, možda na mobitelima neće?
  • rioda
    11.1k
    Dajte stavljajte i linkove na gifove, pola mi ih ne radi
  • nwankwo646
    891
    Eno na Stadionu nisu propustili nekažnjeni lakat Mckenne... Oće li bit isto i iz Koprivnice???
  • FrenchMontana
    1.5k
    Vejic i Jelicic iskomentirali Misic situaciju i suđenje nasiroko, o drugom zutom danas za ajdučiju ni riječi.

Vejic po starom, komentari ko da je na Hajduk Digitalu.
  • LA BOMBA
    495
    Obe utakmice danas 0:0. Katastrofalno koliko malo golova je na HNL utakmicama. Liga je stvarno postala negledljiva za neutralne gledatelje.

Gledao sam statistiku i HNL ima ove sezone samo 2.36 golova na utakmicu.

Za usporedbu slovenska liga ima 2.79.

Lige petice:
    La Liga: 2.62
    Premier League: 2.93
    Serie A: 2.56
    Bundesliga: 3.14
    Ligue 1: 2.96

Dakle čak i najviše bunkeraška liga od liga petice Serie A ima bolju statistiku broja golova od HNL. Ja ne znam da li postoji liga u Evropi gdje imaš manje golova.
  • Dudu9
    1.9k
    Eto jučer većina dinamovaca posere se po kapetanu pišu zaslužio crveni, šta mislite da li će hajdukovi za svog igraca pisat da je trebao dobiti crveni i da je ovo sramota?
  • FelceAzzurro
    912

Pa kako nisi vidio da je admin grupe zonatovara stavio na fejs i instač kako je sigurovo ponašanje sramotno :lol:
  • Krizy
    63.2k
    Ja ne znam da li postoji liga u Evropi gdje imaš manje golova.LA BOMBA

Manje golova pada u:
    2.34 - Rusija (ako računamo)
    2.34 - Grčka
    2.32 - Rumunjska
    2.26 - Armenija
    2.22 - Poljska
    2.22 - Srbija
    2.20 - Kazahstan
    2.18 - Gruzija