• nwankwo646
    889
    index se pohvalija da je 40.000 ljudi glasalo u anketi oko Mišića, ja vrtim sad, ne vidim anketu za Hodaka i Sigura...
  • Zagreb1992
    2.7k

S istim igračima koje smo kupili dobro stojimo u europi dok u HNL-u stojimo loše ..kako u europi mogu bolje izgledati nego u domaćoj ligi gdje je kvalitetna naših igrača level iznad ?
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Smiješan narativ da smo potrošili cifru koju svako malo dižu kako im paše, a prodao si dva glavna igrača Baturinu i Sučića za cca 32 milje plus bonusi , uz odlaske stožernih igraca kao Petko, Pjaca i Rile.

Tako sam neki dan slušao slično kako je Liverpool potrošio bogatstvo na Etikitea i Isaka, pa naravno da je kad je prodao Nuneza i Diaza za brutalne cifre, i još mu poginuo Jota. Vjerojatno su trebali bez napadaca počet sezonu.
  • Paggini
    74.1k
    Smiješan narativ da smo potrošili cifru koju svako malo dižu kako im paše, a prodao si dva glavna igrača Baturinu i Sučića za cca 32 milje plus bonusi , uz odlaske stožernih igraca kao Petko, Pjaca i Rile.Svi na Sjever

A uz to, šarmantno izostavljaju činjenicu da na derbiju su imali vrijedniju ekipu prema TM. :)

Ne mislim da je TM nesto relevantna stvar, ali koriste ga žohari novinarski kad to paše dizanju hajpa hajdugu :)
  • Pacho
    9.5k
    Klub koji 20 godina igra u Europi, zadnjih par godina redovito prolazi skupine te prodaje igrace za 20+ milijuna eura ima vise za pojacanja od olupine koja ima 1 nastup uz 3 boda u zadnjih 30 godina. Okrutni svijete...
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Screenshot-20251102-220410.png

Hahahaha poludila klupa Hajduka, gdje su ankete sve vam j?
  • Goncalo Santos
    2k
    Sinoce me zvao damir miskovic? Ok i?

Evo vozimo se nikica jelavic i ja po gradu razina price.

Sta dao ti je 500 eura da malo dodatno pojacas dojam misketovog ogorcenja? Da ga je Boban nazvo prije toga pricao bi da je Dinamo ostecen. Jeftini populist.

Ne vjeruj jelicicu ni kad darove nosi.
  • Pacho
    9.5k
    A gle sibirskog cuclaca antifriza. Zasto tako ne prokomentira muay thai poteze srpskog sofera?
  • jedan u nizu
    16k
    tko je doticna sa OF i NA KOJE UTAKMICE IDE?
  • Bruh
    1.1k
    i onda kažu da se naši mediji ne bave bitnim temama
  • Crni86
    16.6k
    to je mentalitet malih klubova. Mentalitet dinama to sigurno nije i nece biti.
  • San Lorenzo
    22.9k
    tko je doticna sa OF i NA KOJE UTAKMICE IDE?jedan u nizu

A neznam, ovako kad zumiram, malo vuče na Rakitića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet