• Droljo
    22.3k
    nadam se da će slično proživjeti u budućnosti s Dinamom i repkomJima

Ja se nadam da neće :lol:
    Bar ovaj dio sa Newcastleom i thuramom...
  • Jima
    831
    Moraju očvrsnuti negdje. Nakon takvih poraza, sve je kasnije lakše u životu. To je ustvari djelovalo terapeutski na nas, ali to tada nismo shvatili...
  • NORTE
    21k
    Proslava titule 2009., zadnje kolo protiv Slavena.
    a330900ccdd6eab2a364.jpeg
  • serbus
    5.4k

Stari moj, stvarno starimo ako je već i ovo u ovoj temi kao da je jučer bilo :cool:
  • Zigi
    3.3k
    FB-IMG-1761456375348.jpg Sarajevo - Dinamo 1990
  • Jima
    831
    Izbacilo mi ovu utakmicu i usporedimo je s jučerašnjom. Ubili smo ih, ne stajemo, stvaramo šanse. Neka si Kova malo pogleda kako ekipa ide i bori se. Jesu neka druga vremena, ali ako je mogao Žuti trčati, mogu i ove današnje "zvijezdice".

https://youtu.be/U6YdN6ntioQ?si=B3H02fOSHGGnWzkC
  • plavi72
    1.9k

Jug dolje,smo upali jer je sve rasprodano bilo,kakva romantika ,prvi ulazak u LP,prva utakmica u umbro dresu,nakon lotta...
    7-8 sati vožnje do Zg i toliko natrag ,poslije tekme mc donalda drive Karlovac lagana večera ,bez spavanja na posao s osmijehom od uha do uha.
    Ima jedan čovjek čudan... :blush:
  • Jima
    831
    17g, srednja škola, niti brige niti pameti, najljepše godine mladosti. Skupljali lovu za tekmu, pivicu u parkiću, liga prvaka na Maksimiru, baš teška nostalgija...
  • miro
    7.8k
    Ali kad pogledaš sad tu snimku, pa Celtic može zahvalit božici Fortuni i svom golmanu da nije 7-8 komada fasovao. Žuti, Mara, Viduka, Rukavina, Jeličić, Mujčin, na golu Ladić, Jurčić kao osigurač, Šokota s klupe...kakvi španeri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.