• NORTE
    20.7k
    Plava noć MO.Tajno Ime

Baš je old school transparent, stvarno nisam imao pojma da je lani bio u Mostaru.
    Iako nije bio na previše tekmi smatram ga legendarnim zbog čiste dinamovštine, a nastao po imenu naše himne dok je ime dinamo bilo zabranjeno.
    Slično kao i onaj "za dinamo do groba" koji je daleko poznatiji i viđeniji.

Inter Zaprešić 2004.
    4Y7ApWg.jpeg
    Ograda :100:
  • Zigi
    3.3k
    received-10213829946915739.jpg Novi Sad
  • Matoš
    9
    Ne znam gdje bih ovo pitao pa ću pitati ovdje. Ovdje je snimka gostovanja u Bergamo 1990. godine. Na videu se oko 12:30, nešto prije i poslije, u autobusu čuje pjesma očito na kazeti puštena (Fast Eddie - Yo Yo Get Funky iz '88.) u koju su, pretpostavljam, ubačeni dijelovi s navijanjem. Remek-djelo! Ima li netko nekim čudom tu kazetu, snimku ili bilo što slično? Zaista remek djelo, pjesma, kao i cijeli video pršti old schoolom, neponovljivo jednostavno. Kontekst vremena i povijesni trenutak, okolnosti, ljudi...Nisam to doživio, ali cijeli vidio miriše na pravu dinamovštinu, old school i hrvatski naboj.

Poveznica na video: https://youtu.be/S4k_8_HkyME?si=J3Rr8cEla7psp_o3
  • Zigi
    3.3k
    Messenger-creation-DA7470-DF-0-CF1-4-CBD-9-B8-D-A6-A7-F5-D15-A66.jpg ne znam koja utakmica
  • Miro93
    2.8k

Belišće, kup 19.10.2004
  • über alles
    2.1k
    Odlicna slika
  • plavi72
    1.8k

Svaka čast ,utorak osmina kupa 3-2 pobjeda,trener Gračan,
    Dinamo: Turina, Buljat, Mijatović, Ješe, Štrok, Agić Ljubojević, Bošnjak, Karić, Poldrugač, Hrman
    ušli:Kranjčar,Zahora i Pranjić
    Mijatović i 2 Karić gola dali
  • plavi72
    1.8k
    145368.jpg
    Dinamo-Newcastle
    Vjeruj nema života od sjećanja...
  • Mikina lijeva kopačka
    377

Jebena tekma, murja, neki brko koji je izgledo ko da je ispao iz 74', moli prije tekme, dečki nemojte paliti ništa. Veli mu D, nemaš brige.

Skandiranje Rudiki Vidi, spektakl utorkom popodne
  • Jima
    796
    I onda od najveće euforije do "smaka svijeta". Utakmica koja će mi uz Tursku na EP, čak i više, ostati cijeli život u sjećanju. I nakon 28g onaj gol gruzijskog ćelavca ne blijedi.
  • Mikina lijeva kopačka
    377
    onda od najveće euforije do "smaka svijeta". Utakmica koja će mi uz Tursku na EP, čak i više, ostati cijeli život u sjećanju. I nakon 28g onaj gol gruzijskog ćelavca ne blijedi.Jima

Slažem se s tobom za Newcastle, al ja sam pričao za Belišće. :grin:
  • Jima
    796
    Ha ha, od Belišća hvala Bogu nemam nikakvih trauma, ali Newcastle...
  • Mikina lijeva kopačka
    377
    Newcastle , Turska, i 1998. , onih par minuta sreće prije prvog Thuramovog gola pa tuga
  • Jima
    796
    U pravu si. Te godine 97/98 bile su neponovljive. Partizan, Newcastle, Dinamo u mom Dugom Selu (jedini put kada nisam bio tužan nakon Dinamovog poraza, blago rečeno), repka na SP, pa doček... Nostalgija na mladost i ludost. Zato danas samnom ide četvero djece na tekmu (nisu sva moja) te se nadam se da će slično proživjeti u budućnosti s Dinamom i repkom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.