• Crni86
    16.6k
    Ja sam se nadao da ce preokrenut stvari protiv rijeke. Prvo poluvrijeme ajde solidno.

Drugo krene i opet cekas kad cemo primit gol. Jednostavno osjeti se u zraku. Primimo gol i nas trener sjedne na klupu i ne mrda. Tek kad smo zabili doso je na crtu opet… totalno ne jasno.

Pa kod zadnje zamjene ne zna kog ima na zagrijavanju.

Nema ovo veze s vezom. Ovo ne lici na nista. Nisu ovo fluktuacije u igri, meni ovo izgleda kao raspad sistema.
  • Jos-Optimus
    7.7k
    Mislim, mi od gola pa do kraja utakmice ne postojimo na terenu, a frajer ne mijenja nista. Zaista nije dobro i ne zelim ga za trenera
  • dinamozivivjecno
    3k
    Moram priznati da me bilo sram kad mu je Pajac dao samo zuti, takva navlacenja nam ne treba i samo nam rade stetu.

edit: kriva tema, pa ako moderatori mogu prebaciti na Misicevu temu.
  • San Lorenzo
    22.9k
    Rijeka i Celta 2/2 pa vi lajite na mjesecNitkoBitan

Jakir vibes, pun k ljudi vidi da ovo nije nogomet vrijedan ičega, ali se sakriva pod rezultatima ostvarenima na guzove.
  • Xpert1992
    92
    Ovu igru koju mi igramo vidi i Boban, i to vidi bolje od nas. Ja zbilja vjerujem da on trazi zamjenu za Kovu koja je dostojna Dinama i igraca koji su tu.
    Ona prica da Boban zbog ega nebi mjenjao kovu je smijesno. Pa pogrijesis, ali isto tak kao pravi lider prihvatis da si pogrijesio i ides s nekim drugim. Covjece svi smo mi u zivotu i pogrijesili, donjeli krivu odluku, i na kraju krajeva promjenili misljenje.
  • Sibirski plavac
    7.1k

Očito se mora ponovo desiti Bayern ili Istra da se upale alarmi...
  • jedan u nizu
    16k
    Repstativna stanka je idealna za novog trenera, dovedeg ga prek stanku, imas vremenu 10ak dana upoznat se sa igracima i pokazat im neke svoje ideje.
  • ElDorado
    6.7k
    Indikativno kad je nastala frka Sanchez uleće i rastavlja i smiruje svoje igrače. Naš dobri čovjek ruke u đepove i sa sigurne udaljenosti mjerka.
  • Pacho
    9.3k
    Zazivanje kontinuiteta u ovoj situaciji je kao da se zajebes pa umjesto u bazen skocis u septicku jamu pa se nastavis brckati u istoj, jer nema smisla sad izaci kad si vec ionako prekriven govnima.

simpsons-monkey.gif

Tesko mi je vjerovati da bi Jakir s ovom ekipom izgledao ovako jalovo.
  • GeneralNapoleon
    2.2k

Jakir je sa slabijom ekipom igrao bolji nogomet, samo je imao djelomicno manje srece. Recimo kad je Jakira posralo kak Kovu sere imali smo 13 pobjeda za redom u HNLu. S druge strane imas onaj derbi gdje popusi 1:0 na Maksimiru a bolje si izgledao neg kaj izgledamo sad.

No najbitnija stvar je da je Jakir to radio sa krs igracima koji uz to profilno nisu odgovarali zeljenom nogometu. Te isprike sada ne mogu postojat.

Kova ima donekle rezultat, papogotovo u jacim tekmama. Ali meni je to jos losije u relaciji sa ocekivanim od Jakira.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    niko ga ne dolara ko naš kralj @Pacho:lol:
  • Mlađi referent
    14.7k
    Nevjerojatno mi je da smo 5/5 protiv Hajduka, Rijeke i Osijeka i bez poraza u Europi, a ovoliko (opravdane) negative.

Teška regresija u igri od kolovoza do danas. Danas je zapravo teško izdvojit jedan segment koji funkcionira kako treba. Bojim se da je puklo na odnosima i da se trener i ekipa ne prate jednostavno.
  • Sibirski plavac
    7.1k

A kaj ak sad nakon Rijeke zareda pobjede nad Celtom i Istrom. To je 3/3, pri vhu europa lige i vjerojatno na vrhu hnl-a. Tko će ga tad tjerat?
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Ovaj trener šta ga se šprda ,Sanchez promijeni tok utakmice i mjenja odmah čim su dali gol ,a mijenjao bi i da nisu . Osjetio da treba ,promij bio i preuzeo inicijativu. Nama treba gol i pobjeda ,mijenjamo prvi put 15 min do kraja ,rezultat nas je pomazio mora se priznati a kova oduševljen ima 4-0 u derbijima
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Računamo da je na upravljačkoj funkciji netko tko ne podliježe impulsima nego netko tko bolje razumije ovu profesiju od svih nas i baš zato je nekad opravdano držat trenera nakon 5 poraza, a nekad tjerat nakon 3 pobjede s lošom igrom. Ovo ide u lošem smjeru i tu je gotova priča, za tu odluku je tako svejedno je li danas ostalo 1-1 ili smo ovako dobili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.