• fakin
    1.7k
    Protiv Celte ovaj ne smije više biti kapetan.
  • Hnlovac
    3.7k
    Podrška FB adminima na objavi
  • Guinness
    3.1k
    Il' imaš dušu il' si nula od čovjeka

Josip Mišić NULA
  • ksapi
    6.2k
    Scena koja jako podsjeća na one ružne dane 2010ih
  • Kruno
    1.1k
    Trebali smo i njega poslati u remont.Tako se kapetan ne ponasa.
  • SAS1987
    19k
    Za tvoju informaciju Misica znam OSOBNOE46

Njega ili njegovog tatu? :lol:
  • Hnlovac
    3.7k
    prozivci misica
  • telekineza
    118
    Gledao sam do sucevog zvidzduka i ugasio jer me ne zanimaju trkeljanja po emisijama kasnije.
    Ali ako sam ja to dobro shvatio, navijaci nakon pobjede protiv najveceg rivala u ligi zvizde momcadi i onda su uvrijedene frajle jer se odlucio pokupiti u svlacionicu i kasnije kad se vratio nije dizao ruke i navijao s tim istima koji su mu prije par minuta zvidzali. Imam osjecaj da su Dinamovi navijaci u zadnjih 6 mjeseca izgubili totalno kompas i postali vece picke i kmecavci od najgorih tovara.
  • Jaro
    11k
    imas video, prvo je bio odlazak, pa onda zvizdanje... I to kapetana vraca glasnogovornik kluba...
  • ksapi
    6.2k

Ti si izgubio kompas. Nisi ni gledao, ali se praviš pametan
  • Crni86
    16.6k
    totalno promaseno.

Sjever je pljeskao igracima i u jednom trenutku misic pokazuje igracima da idu u svlacionu. Navijaci su ih zvali nazad, ali misica to nije diralo pa ga je pred ulaskom u tunel skoro vec bosnir nagovarao jedno vrijeme da se ipak ode.

Kule je bio pored misica i vidla se mimika kao vuce za rukavu idemo nazad. Ovaj i dalje marsira i onda dolazi bosnir.
  • Kermit
    821
    Ajde ekipa vruće su glave, treba malo spustiti loptu.

Nit se kapetan Dinama postaje nakon jedne dobre utakmice, niti se traka gubi zbog jednog lošeg poteza.

Glavu gore, DZIS.
  • K3p
    352

Koji je tvoj problem? Kapetan mora bit prvi pod sjeverom, a ne ovo danas. Za ovo danas, prije 15 godina nebi izašao sa stadiona do iduće utakmice jer bi na prvom semaforu dobio ozbiljno udaranje.
  • ivanlivno
    101
    A jel fkt pljunuo "prema" zapadu il to neko zabrijava na temelju obične pljuvačke?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet