• Efes Pilsen
    13.3k
    Ocajno citanje utakmice, tajming zamjena i nepotrebno povlacenje. Fruk nam cijelo poluvrijeme pravi djecu, doslovno razigrava ostale, a mi ga pustamo umjesto da zaljepi jednog za njega i prekine agoniju.
    Djelujemo rastrgano, igramo na mahove, a frustracija se osjeti kod povelikog broja igraca.
    Ne znam kud ovo sve vodi, ali sad na sve ima i situaciju sa tribinama. Nije on dorastao ovom izazovu.
  • Olmic
    5.3k
    Nadam se da ces sam dat otkaz
  • Odani Zgd
    893
    Imamo sigurno najjaču ekipu u ligi,kadar je stvarno dobar,jbg al je trener neznalica.Uz pravog tiranina i trenerčinu promarširali bi prvenstvom
  • LA BOMBA
    452
    On je u glavi jos uvijek u Slavenu pa se ocajnicki cuva vodstvo protiv Rijeka, a svaka pobjeda protiv Rijecana, orjune i Osijeka je razlog za slavlje. A bod u Europi je za vatromet i doceke.Pacho

To mene podsjeća na to kad je Moyes došao u United. Unitedovi igrači su kasnije pričali da je bio najveći problem što je sa sobom donio mentalitet Evertona. Da je prije utakmica uvijek pričao kako su opasni neki igrači West Bromwicha i Hully Cityja. A igrači ga samo gledali šta je s tobom, to je United, koga bi se mi trebali bojati. Dok je bio Ferguson Unitedovi igrači se nisu nešto posebno spremali ni na Barcelonu nego su samo išli igrat svoj nogomet. A Moyes se je plašio Swanseaja i Southamptona.

I naravno, u rekordnom vrijemenu je Moyes iz Uniteda stvorio Everton i United se još danas od tog šoka nije uporavio.
  • Sibirski plavac
    7.1k

Nemoguće.
    Čovjek je opet izjavio da smo dobro igrali. Nikakva ostavka ne dolazi u obzir, očito.
  • Olmic
    5.3k
    jel moguce da je to izjavio
  • Zg123
    2.7k
    Ali meni je nevjerojatno da smo mi doslovno na konopcima cijelo 2. pol i visimo kao ratkape i da se prve zamjene prave u 76 minuti?? Nas Rijeka gazi, da gol i njihov trener jos 2 izmjene pravi, e to je ta razlika
  • Sibirski plavac
    7.1k

A nije rekao da je bilo dobro, ali nije baš ni kritizirao previše...
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    a se prve zamjene prave u 76 minutiZg123

Općenito meni to nije jasno u današnjem nogometu gdje ih imaš 5 kaj imaš čekat 75. minutu za prve zamjene. Ako vidiš da nešto ne štima radi barem 2 na poluvremenu, opet imaš još 3 u slučaju ozljede, crvenog i izvanrednih okolnosti.
  • Pacho
    9.3k
    Pohvaljujem Rijeku, znali smo da ne možemo dominirati 90 minuta. Mi smo ekipa koja se tek slaže. Imali smo problema s ozljedama. Morali smo stavljati igrače koji ne igraju na tim pozicijama. Moramo se bolje braniti. Na kraju se pokazala kvaliteta našeg golmana i došli smo do druge pobjede protiv Rijeke ove sezone.

Lakše se diše, ali nije bilo lako. Rijeka je u dobrom momentu, to se vidjelo. Moram pohvaliti ekipu, zasluženo smo vodili i bili bliže drugom golu da prelomio utakmicu. Potrošili smo se. U drugom smo prelako primili gol i onda je utakmica bila otvorena, Rijeka je imala i bolje prilike, ali Hoxha je pogodio.

Ovaj ili halucinira ili nas trola. Nema drugog objasnjenja :rofl:

Ovo sa ekipom koja se slaze je jebeno degutantno kad usporedis sta je on dobio u ruke, a na koji nacin se ostatak lige krpa. Trener Rijeke je maltene jucer preuzeo ekipu pa ga skoluje dobar dio utakmice. Volio bi da ga netko pita kada ce otprilike biti zavrsen taj mukotrpni proces slaganja ekipe.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Ovaj ili halucinira ili nas trola.Pacho

Lako za njega, nadam se da Zvone ne halucinira niti trola nego da mu trenutno telefonske linije gore.

Nešto su nam tihi insajderi. Ne znam treba li nas to brinuti ili ne.
  • Goncalo Santos
    1.9k
    faze je poslan na hladenje, tako da ga nema jos 6 dana, nazalost kljucnih.
  • Miro Vugrinec
    9.9k
    Nešto su nam tihi insajderi. Ne znam treba li nas to brinuti ili neSibirski plavac

Za sad treba.
  • Pacho
    9.3k
    A sta ce bit kad dobri covjek Kova taman bude pred krajem visemjesecnog i mukotrpnog slaganja ekipe, a onda ga Zvone razjebe dodatnim pojacanjima na zimu.

amado-carillo-narcos-mexico.gif
  • NitkoBitan
    32.5k
    Rijeka i Celta 2/2 pa vi lajite na mjesec :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.