• striko
    2.6k
    Odlazi!
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Jedan je Zvonimir Soldo. Pa i Damir Krznar. Kova moj dragi ugledaj se na njih.
  • cibona
    6.7k
    Hoće li nam komentirati događaje nakon utakmice i mišićevo sramotno ponašanje prema navijačima? Kova se uspješno sakrio u tom trenutku, baš lijep gard za trenera Dinama.
  • Orc123
    13.6k
    kaj se desilo?
  • bobanzg
    97
    Pogubljen u vremenu i prostoru.I dalje impresioniran što je trener Dinama. Dinamo nikad nije imao preplašenijeg, dosadnijeg i nekarizmatičnijeg trenera. Mislim da bi na pivi s ovim čovjekom umro od dosade nakon 5 minuta.
  • Slavonac86
    624
    Jadni mi, pa kad sluam ove izjave nije ni cudno sto ovako igramo
  • Kruno
    1.1k
    Izgubljen u vremenu i prostoru.
  • Marc
    645
    Ne znam šta da mu kažem, ali ne snalazi se, pogubljen ko krme u Teheranu.. ovo ne izgleda nikako ma dobro, al ove izjave njegove nezzz… spasio ga Hoxha i Neva
  • Pacho
    9.3k

Nije se sakrio radi toga nego dobri covjek hiperventilira u kabini cijelu utakmicu.
  • Goncalo Santos
    1.9k
    Dolazi dobri kova odusevljen, nasmijan, prezivio je jos jedan dan... Mislim da je to jasan pokazatelj da covjek nema nikakvu socijalnu inteligenciju, prvo jer su cijeli klub i svi navijaci nezadovoljni igra ne lici na nista on sretan, drugo, ekipa nam je razbijena vojska, mogu mislit kako to izgleda u svlacionici, a nas dobri kova opet sretan, svi rade dobro sve super.

Covjece jesi ti svjestan icega, jel vidis sta se dogada. Totalno odsjecen od realnosti...
  • cibona
    6.7k
    Mišić odbio pozdraviti sjevernu tribinu, cijeli stadion im je zviždao par minuta dok je za to vrijeme bošnir molio mišića da se okrene i pozdravi sjever. Na kraju se vratio, ali jedini nije navijao. Kovačević je netragom nestao, u vlastitim mislima.
  • Pacho
    9.3k
    On je u glavi jos uvijek u Slavenu pa se ocajnicki cuva vodstvo protiv Rijeka, a svaka pobjeda protiv Rijecana, orjune i Osijeka je razlog za slavlje. A bod u Europi je za vatromet i doceke.
  • Orc123
    13.6k
    pa zasto nije zelio pozdraviti? Ne kuzim. . .
  • cibona
    6.7k
    To je pitanje za Mišića.

Mene je iskreno sramota, osjećam susramlje i gađanje prema ljudima i treneru koji predstavljaju naš klub jer ovo danas će ostati upamćeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.