• Zagreb1992
    2.7k

Pa onda i ekipa koja im fućka na utakmici je bolesna ..ljudi komentiraju da je ovo očaj što je i istina ..Ne treba pobjedama se mazati očit
  • NKDZ86
    6.2k
    kaj je bilo
  • Navijač Dinama
    10.8k
    Kule ima pivu, i to gajbu od mene, onom čobanu Majstorovicu bi po glavi skakao najradije. Ružan i grd je samo kad ga vidiš.
  • vlatkomarkovic
    2.2k
    Razmažene curice su se uvrijedile na zvižduke pa se nisu htjele pozdraviti s nama navijačima. Bijedno.cibona

Slažem se, iako ovo je do trenera, pravi trener bi im jebo mater
  • Time
    1.5k

Upravu si,ja prvi sam pretjerao...okej losa nam je forma,trener je pogubljen,ali moramo im dati podršku.To su naši momci i psovanjem i fuckanjem im necemo pomoći.Moramo promjenit mindset,poprimamo polako(ja prvi) južni mentalitet...sta je sljedece da neki nas momak popije šamar u gradu.Mi nismo ti,idemo Dinamo.
    NAPRIJED PLAVI LAVOVI !
  • Davieboy86
    949
    Povraca mi se cekati cijeli tjedan i onda dozivjeti ovakav raspad sistema od igre, pa onda biti cijeli tjedan nadr….Nikakvog pozitivnog pomaka ovdje nema. Dobili smo naravno slucajno. Iduci put necemo. Niti presinga, kombinatorike, brzine, duplih paseva, automatizma itd Ma nista. Nula velika. Osim tih 20 ak
    min. Uz Kovu sam bio maksimalno. Vjerovao u njega. Trubio da nam svima treba strpljenja, ali ovo je ipak i za mene previse. Previse zato sto se ni milimetar nije unaprijedilo ili popravilo nista. Lose jednostavno i nadam se nekim cudom da ce Kova biti bivsi. Sto
    prije to bolje jer ovih 70min danas je bilo negledljivo.Zvone, nadam se da znas sto radis…
  • Heisenberg1986
    407
    Misic nije materijal za kapetana, a i generalno bi ga se riješio, on je ostatak ostataka pusacke sobe
  • gaTeDZG
    2.4k
    Potpisujem svako slovo.
  • E46
    1.9k
    ti si jedan od onih koji se lako da zavarati na ovakvu igru, takvi su prosle godine vodili sportsku politiku i ekipu pa nismo osvojili prvenstvo i APSOLUTNO se osramotili za idućih par godina!
  • NitkoBitan
    32.6k
    Pisi 3 boda protiv lezacke brigade i idemo dalje. Zasluzeno.
  • Dinamo-SB
    624
    Treba biti objektivan - Prvo poluvrijeme vrhunsko po meni, 2. pol neshvatljivo. Čak Nevisitic kojeg kritiziram nas je spasio. Neshvatljivo ponasanje Misica,ocito je nervoza unutsr svlacionice izuzetno veca nego sto mislimo. Mozda je i Miskova nervoza zapravo prikaz stanja i svega i njegov odgovor na kasne zamjene. Bojim se da je Kova mozda danas izgubio svlacionicu,previse je slucajnosti ovdje. Ja sam konstantno pokusao biti optimistican i traziti objektivne razloge za kritike za odlazak Kove ali danas me ostavio bez rijeci-
    76. minuta za prve izmjene,ne kuzim,stvarno ne kuzim evo,normalno je da ekipa padne al da ne reagiras ko trener... Volio bi suvislo objasnjenje Kovacevica za ovo.
    Prvo poluvrijeme definitivmo dobro,Nevistic konacno na nivou, 3 boda su tu. Ne znam sto bih mislio nakon ove tekme.
    Dzg iznad svih!
  • Rex Ramae
    4k
    Prvo poluvrijeme naše, drugo njihovo, neriješeno bi bilo najpoštenije ali 3 boda u kućici. Kad dobri čovječuljak bude toliko dobar i prestane nas jebat i da ostavku biti će nam bitna ova tri boda u ukupnom skoru.

Mišiću, odje*i pič*o egocentrična...idi svom Bruni, je*o te on..
  • Efes Pilsen
    13.4k
    Ocekivao sam puno vise nakon prvog poluvremena kao i na Rujevici. Neobjasnjiv pad u igri, cekanje da se primi gol bez reakcije s klupe, jebes mi sve ako Dominguez ne bi ostao u igri do kraja da Hoxha nije zabio iako je bilo ocigledno da ne moze vise ni pas pogodit.
    Pajac je utakmicu izgubio iz svojih ruku kad je Rijecanima dao za pravo na svako valjanje, Kulenovica je upozoravao za obican duel. Svaki nas kontakt oni su lezali, svaki duel, onako cigansko izlezavanje je vec postalo standard HNL, a i svake ekipe koja dode na Maksimir. Nije opravdanje Misica, ali ja sam popizdio tri puta do incidenta.
    Utakmica izvucena na srecu, na horuk. Ne moze ovakva ekipa igrat po 30-40 minuta i da to smatramo dobrim standardom.
    Plan s izmjenama ne postoji, odrzavanje ritma ne postoji, povlacenje nakon svakog vodstva je jedina konstanta.
    Rijeka je HNL osvojila ocerupana, a mi poslije pola godine pricamo o novoj ekipi.
    Ovo ovako vise ne moze i ne smije. Plana nema, kvalitete ima. Ne kuzim na koji nacin Kovacevic komunicira tijekom utakmice sa strancima, ah da Kelava i Bloudek..
    Ucinak premasuje igru, a to se uvijek vrati ako se nesto ne promijeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.