• San Lorenzo
    22.9k
    Da ovako igramo svaku utakmicu, onda nije problem ni kad ti se dogodi da izgubiš bodove...a roster dovoljno širok za držanje ovog intenziteta imamo.

Samo da se ne povučemo i čekamo kontre u 2. pol.
  • Ivdzo11
    8.5k
    nije ni realno da gazimo svih 45 min... Za mene iznenadno dobrih 45 min... Mora doci malo pad u tempu....
  • Navijač Dinama
    10.8k
    najgori komentator na maxsportu a uvijek derbije dobijeFatos Beqiraj

Majkemi moje. On ili onaj komentator sahrana Saša Marić, Stjepan Balog MaxxSporta.
  • Jos-Optimus
    7.7k
    Izvrsno poluvrijeme i neshvatljivih zadnjih par minuta i povlačenje
  • Pacho
    9.5k

Sasa Matic

Cekamo Nevinu caroliju pa cemo onda opet ici po gol za pobjedu
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Dost dobro poluvrijeme, kontroliramo tekmu.
    Alžirska veza :fire:
  • Omake
    13.1k
    Sve super do gola. Nakon gola kao da smo mali ili prosječan klub. Da je neka egal utakmica, shvatio bih, ali gazili smo ih 35 minuta.
  • Slavonac86
    625
    Osrednje poluvrijeme, daleko od izvrsnog
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Volja i zalaganje nebo i zemlja razlika u odnosu na zadnjih par utakmica, igra baš i ne. Tragikomičan stav i povlačenje nakon gola. Da imam par milijuna eura viška, kupio bi Hoxhu samo da ga ne gledam više u Dinamovom dresu.
  • Dinamo-SB
    624
    Izvrsno poluvrijeme. Energija dobra,presing solidam,Rijeka ne moze iz svoje zadnje trecine izac. Svaka čast Kovi i ekipi na prvih 45min. Rijeka 0 šuteva u okvir,mi izrazito opasni,kombinatorni. Idemo nastavit tako dalje. Bravo!!
  • Pacho
    9.5k

Upravo tako. Fali taj mentalitet da (HNL) protivnika treba ugaziti pa onda na 3:0 desetak minuta prije kraja uspori ako vec moras. Ovako samo cekamo da nakon dobre igre imas 1:1 pa se opet cupas. Pogotovo kad uzmes u obzir tko nam je na golu.
  • Facke
    6.9k
    Kontroleran nogomet. Ali prema napred dale jake slabe.
    Genijalen moment Bennacera. Lik je igracina. Bakrar mi je ugodne iznenadenje. Nisam ocekival da bu tak jak.
  • Davieboy86
    949
    Strasno koliko je iritantan ovaj komentator. Nadam se da ces ovo nekada procitati :” Nabijem te u zvaljava usta! Pedercino sugava !” Ok. S tim sam
    gotov. Ajmo Plavi!!!
  • Navijač Dinama
    10.8k
    U uspredbi sa utakmicama ali i poluvremenima, ovo je poluvrijeme najboljih 45 minuta od valjda Fenera
  • Mlađi referent
    14.7k
    Bennacer gušt za gledat

Sve ostalo isto kao do sad. Derbiji očekivano dobri, staneš nakon gola i u trenucima kad imamo dominaciju nismo sposobni nizat šanse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.