• mniokl
    247
    Dinamo ima taj potencijal definitivno.
  • mniokl
    247
    Da je trener kalibra Bjelice ili bolji bio trener Dinama zadnjih 10 godina,a to je priuštivo bili bi na razini ajaxa,benfice,porta i sličnih.
  • deda
    26.3k
    Za takve stvari treba puno više kockica posložiti kolega moj dragi. Daleko smo mi od njih svjetlosnim godinama.
  • Infinity
    14.9k
    A sta kad ti se dogodi Skenderbau i izletis iz svega, a nemaš igrača kao Pjaca ili Olmo da te spase? Imali smo zadnjih 10 g potencijal da ispunimo ono sto si napisao i da su bili likovi kao Bjelica prošli bi bar jednom skupinu Lp ili bar igrali 1/4 EL

    Da bi se tvoja vizija ostvarila Dinamo bi morao imati 20 milja van nogometnih prihoda od publike, sponzora i TV prava
    Bosna86

    Sta kad se desi Skenderbeu, a nemas Pjacu? Smijenis nesposobnu upravu.

    Ako imas proracun 50m u kojeg planiras 10m od Europe i ostanes bez Europe, a nemas Pjacu, kratak si 10m. Sta ako imas proracun 30m od kojih planiras 10m od Europe, a nemas Pjacu i ostanes bez Europe? Opet si kratak 10m, isti ti vrag. Ako ne planiras prihode od Europe onda ti nije mjesto u Dinamu.

    Ako je uprava sposobna onda ima B plan. Ako je uprava nesposobna onda imas B plan za upravu. Neces ih drzati na lijepe oci. Uostalom, nogomet nije posao od ljeta do ljeta, nego je to dugorocno planiranje, ulaganje i slicno. Dinamo ako je u mogucnosti da zaradi 50m onda ih treba zaraditi, a ako ih zaradi onda ih treba uloziti. Plan B nikad nije cist kapital na racunu, taj kapital si ulozio u plan B. Tih 10m si dao za nekog Pjacu i njegovom prodajom ces pokrpati rupe. Taj Pjaca flop? Postoje odgovorni. Naravno, pricamo o nekom normalnom Dinamu, normalnoj i legalnoj upravi.

    Sto se tice ovog zadnjeg. Nismo li sto puta na ovom forumu pisali kako ova uprava ne koristi potencijal koji postoji i kako se ne zaradjuje dovoljna lova od publike i sponzora? Sposobna uprava bi taj dio morala pokriti. Ovi nesposobni navuku 50, sutra od sposobnih ocekujem u najmanju ruku toliko. I ne, nisam ironican, jer mi pomalo tako zvuci kad citam svoj post. Ovu upravu smatram nesposobnom i od neke sposobne jednostavno ocekujem vise.
  • The Undertaker
    3.7k
    Mi kad bi mogli držati nivo Feyenorda na duži rok bili bi na konju.
  • Infinity
    14.9k
    Da je trener kalibra Bjelice ili bolji bio trener Dinama zadnjih 10 godina,a to je priuštivo bili bi na razini ajaxa,benfice,porta i sličnih.mniokl

    Ta tri kluba su osam puta bili prvaci Europe. Nama treba 20 godina top rezultata da pricamo da cemo biti njihov nivo. Njihov nivo nije ni Shakhtar. Nije dovoljno navedene pobijediti par puta, to se moze uvijek, al kao sto deda kaze, previse je to kockica. Te kockice treba slagati desetljecima, a ne godinama.
  • Infinity
    14.9k
    Mi kad bi mogli držati nivo Feyenorda na duži rok bili bi na konju.The Undertaker

    Mislis po rezultatima u Europi? Zadnjih 10tak godina smo od njih bolji cak i mi.

    Nama za pocetak treba level 18/19-19/20 na duzi niz.
  • mniokl
    247
    Slažem se definitivno.
  • Neki tip
    18.3k
    Da je trener kalibra Bjelice ili bolji bio trener Dinama zadnjih 10 godina,a to je priuštivo bili bi na razini ajaxa,benfice,porta i sličnih.mniokl

    Ak se ovako postave očekivanja, imam osjećaj da ćemo (jednom kad to budemo mogli) upravu i strategiju mijenjat češće nego Hajduk.

    Zbilja misliš da nam je društvo ovo:

    mq23pvds7imc6sna.jpg

    Prije bih rekao da možemo nosit neku buduću upravu na rukama ak uz transparentno poslovanje dospijemo tu negdje:

    a1j7g9puci070yzp.jpg

    Za tržište s kakvog dolazimo, bio bi to ogroman uspjeh.
  • mniokl
    247
    Ali mi smo te kockice mogli već slagati barem jedno desetljeće,umjesto toga imamo ovo danas.
  • mniokl
    247
    Slažem se i s tobom,možda sam malo nerealan.
  • mniokl
    247
    Ali pazi sad ovo:zadnje dvije sezone naš koificijent 14 i 8=22.Prosječno u pet godina i imaš 55.Zamisli da je Bjelica 10 godina na klupi,jel može itko garantirati da nebi poboljšao prosjek?
  • mniokl
    247
    Naravno da on samostalno vodi sportski segment,da je uprava normalna,imamo novi stadion i prosjek ljudi u evropi 30000.Sve je to Dinamov potencijal.Nije lako ostvariv ali postoji.
  • mniokl
    247
    Naravno sve ovo je više moj san nego realnost da će se dogoditi i ne treba upravi kada bude izabrana legalno postavljati tako visoke ciljeve,ovo tvoje je realnije.
  • Carrasco
    3.9k
    DINAMO U ZADNJIH 10 SEZONA LP ili EL - POSTOTAK OSVOJENIH BODOVA

    BEZ BJELICE - 14% (super), SA BJELICOM - 54% (ništa specijalno)...

    Pošto vidim u komentarima na nekim stranicama Dinama na društvenim mrežama da se pljuje Bjelica, a uzdižu se presveta braća Mamić. Nevjerojatno da postoji još izroda koji podržavaju dotične.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.