• Bosna86
    11.1k
    waldhof mannheim,agramZ

    Navodno su zabranili našim da pričaju hrvatski na tribini, pali su mi u ocima
  • Bosna86
    11.1k
    Ima li još koja skupina hrvatsku podgrupu u Njemačkoj ili Austriji kao Mannheim ili su oni jedini
  • agramZ
    2.2k
    nemam pojma, znam samo jos za jugoslavensku podgrupu :lol:

    DSC03428.jpg
  • Kwedi
    3.8k
    https://snportal.si/2-liga/v-lendavi-se-bo-gradilo/?fbclid=IwAR2X6-gdYYSkJzTGfxBFF43WMPc2Gjf949H5ubA8DMkgbr2i2fhQwsWDoGA

    Projekt izgradnje težko pričakovane nogometne akademije Nafte 1903 je tik pred pričetkom. Kot poroča portal lendavainfo.com je vse že pripravljeno za začetek gradnje, ki bi se lahko pričela že v letošnjem letu.


    Več kot dve leti po tem, ko sta Nafta 1903 in Občina Lendava podpisala 20-letno pogodbo o pravici do uporabe zemljišča, je pred tednom dni gradbeno dovoljenje dokončno postalo pravnomočno. Objekt bo zgrajen na treh hektarjih ter bo poleg pisarn in učilnic imel tudi 16 sob, konferenčno dvorano, parkirišče in tri nogometna igrišča v neposredni bližini. Vrednost del je ocenjena na dobrih sedem milijonov evrov, večino zneska pa bi naj prispevala madžarska vlada Viktorja Orbana.
  • Neki tip
    18.4k
    Gledam tekmu Atalanta - Ajax i baš mi se sviđa ovaj stadion. Ne bi trebao, sav je nekako neproporcionalan i pomalo čudan, s naizgled puno većim tribinama iza golova nego uzduž igrališta, ali meni lijep. Vjerujem da je atmosfera na njemu fantastična, kad ima gledatelja.

    9rd8vzv9e8tcz8ft.jpg
  • NORTE
    8.5k
    Ova slika koju si stavio je kompjuterska projekcija. Ova desna tribina iza gola još ne postoji, tj. stara nije ni srušena, nego je ista kakva je bila kad su BBB bili na njoj prije 30 godina.
  • Neki tip
    18.4k
    e jbg, nisu posvuda kružili kamerom , tribine prazne.. pa potrazih fotku "cjeline". evo sad na kraju vidim da ovaj jug (ak je jug) nema krov kao na slici, ali ne izgleda kao da se nešto gradi. Novi stolci u istoj boji kao i svugdje drugdje.

    Kako bilo, i ovakav kakav jest mi je super, taj krov nad preostalom nedovršenom/nerekonstruiranom tribinom, ako je tako, ne mijenja puno na stvari.
  • flexXy
    1.8k
    Stavili su nove stolce zbog lige prvaka za svaki slucaj ako bude gledatelja, stadion se gradi u par faza i trebao bi bit gotov do ljeta iduce godine
  • deda
    26.3k
    Mic po mic. Krovna konstrukcija za istočnu tribinu. Jedina velika falinga koju sam sad skužio. Oni uopće ne planiraju spojiti krovnu konstrukciju s tribinom u smislu neke vertikale od panela tj. ne stavljaju zaštitu od vjetra. Moglo bi biti propuha. :chin:

    122565354_10160327841463852_5478301673566956448_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=m7RjH0ZVe3AAX_NIOFR&_nc_ht=scontent.fzag1-1.fna&oh=4f6e72397d72fa1c86717a112d466c81&oe=5FBD308D
  • Infinity
    14.9k
    Ne znam kakvo im je razmisljanje danas, ali su pri projektiranju planirali

    promenada1-jpg.648552
  • xavier
    11k


    U pravu ste zapravo i @deda i ti. Vertikala će se definitivno raditi kako je i bilo planirano i kako se vidi na tvojoj slici, ali ona neće u potpunosti zatvoriti prostor između tribine i početka krova što se zapravo i vidi na slici koju si stavio. Ispod krova će ostati dio praznog prostora.

    Imate ovdje na stranici projektanta još rendera:

    https://www.sirrah.hr/projekti/stadion-pampas/
  • Infinity
    14.9k
    Pa dobro, na vecini stadiona se to tako odradi. To dijelom sluzi kao ventilacija, a dijelom smanjuje udare vjetra koji na ovaj nacin nailazi na manji otpor, a opet je zatvoreno dovoljno da se zastiti gledatelje.
  • xavier
    11k


    Nije na svima. Rapidov koliko vidim nije takav.
  • Infinity
    14.9k
    Ne rekoh kod sviju, al mnogi to odrade tako. Na Dragau je ventilacija rijesena manjim tribinama iza golova. Espanyol je to rijesio sakatim krovom na coskovima.
  • xavier
    11k
    Ma sve jasno. Znam da je to često, ali meni se recimo Dragao ne sviđa upravo zbog toga.

    Ne znam jesu li to frustracije zbog Maksimira koji je i u startu rađen da bude "otvoren i prozračan" pa zbog toga želim da stadion bude što je moguće "kompaktiniji". Znači sa strmim tribinama, stisnut i s niskim krovom...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.