• El Madrigal
    678
    Bio je trener i "Zlatna lopta" i Neno, ali su na
    s s ejedno samarali. Trenutno je, nažalost, tako. To sami rekao. Ali ako dođe novi trener, ma tko god to bio - Edin Terzić, B. Rogers, ovaj spominjani Riera, Tudor, Bilić, Prosinečki, ma tko god..., mislite li da ćemo odmah igrati spektakularno i pobjeđivati u serijama? Ili cemo opet trebati 15-20 utakmica plus pripreme da bismo donijeli neki sud!??!
  • austrijanac
    8.1k
    Svi Xavija zaboravljaju kad redaju ta imena :smile:
  • NORTE
    20.9k
    bennacer-igra-stojkovic-tek-u-lilleuSibirski plavac

To su dobre vijesti, Benni spreman za Rijeku, a Stojke za Lille što je super jer mu ozljeda nije bezazlena.

Kakvo je stanje sa Zajcom? Jel se on nešto ozlijedio u Vinkovcima?
  • don
    16.5k
    čim je plaćeni članak znaš da je glupost. Iako je normalno da se gluposti pišu o Dinamu kada smo u ovakvom stanju.
    ali naravno da nezadovoljnih ima.
  • ElDorado
    6.5k
    Ovo s Beljom pokazuje koliko je Kova nažalost pogubljen. Pa imaš najskupljeg igrača koji dolazi u svoj rodni grad i ti ga staviš zadnjih 15 min. Daj me nemoj..... A i koliko je puta pokazano i dokazano da je Kule od prve minute neupotrebljiv.
    Općenito menagiranje s Beljom je katastrofalno
  • NORTE
    20.9k
    Mediji najavljuju Varelu od 1.minute na lijevom krilu protiv Rijeke, neviđena glupost, Hoxha je apsolutni prvi pick za lijevo krilo.
  • masacusec
    6.5k
    Imamo jednu vrlo paradoksalnu situaciju, igrači su nezadovoljni jer ne igraju. Uđu u igru i igraju i onda djeluju nezainteresirano i bezvoljno jer su frustrirani jer inače ne igraju…..Tu je potrebna oštra ruka!!!

Nekoć su naši igrači za džabe pogibali za Dinamo, a ovi mlatimudani se vuku po terenu za mjesečne plaće koje su pandan kupnji garsonijera u jednom skupom gradu kao što je Zagreb.
  • modri-kibic
    983

Pa jedna od najvećih istaknutih vrlina kod izbora Kove je bila ta da uvijek ima podršku svlačionice i da ima dobru komunikaciju s igračima koji igraju manje. Ne znam gdje se to izgubilo.
  • hardek
    7k
    Pa jedna od najvećih istaknutih vrlina kod izbora Kove je bila ta da uvijek ima podršku svlačionice i da ima dobru komunikaciju s igračima koji igraju manje. Ne znam gdje se to izgubilo.modri-kibic

Skuplji igrači, ega su veća a Kova je otišao u ekstreme sa korištenjem malog broja igrača. Ne samo to, nego bi prvotimce s početka sezone stavljao u frižidere takve da su iz statusa prvotimca došli do toga da igraju 5,6 minuta svake tri utakmice.
  • DiddyGuela
    4.8k

Nazalost u pravu si. Ako ne ide na normalan nacin onda treba nogom otvarati vrata. Svlacionica, trenerska kabina, stagod... igraci su nam u comfort zoni i to vec godinama. Svi dolaze u Dinamo jer znaju da su placeni dobro, ne fali im nista, igraju Europske utakmice i boli ih kurac. Anermicni smo predugo, treneri i igraci se mijenaju a situacija je prakticki ista. Treba to netko prodrmat pa ako treba i "otvarati vrata nogom"!
  • NerminB
    73
    Gledam raspored tovara do kraja polusezone i imaju teza gostovanja nego mi definitivno. Racunam da ce se na barem dva okliznuti gdje imamo sansu da okrenemo stvari u svoju korist. Naravno, pod uslovom da se dozovemo i ne prosipamo bodove na ovim malim tekmama jer nekako na ovim "jacim" sam siguran da cemo dobro to odradit.
  • Carrasco
    6.4k
    Jadna nam majka, opet smo u situaciji da se moramo nadati kiksevima kluba koji je u raspadu i koji 15 godinu nije vidio skupinu europskog natjecanja.
  • vjeko1701
    20.2k
    Ne bi niš previše gledao unaprijed, evo iskreno. S obzirom na neke rezultate, nije realno očekivati ostatak polusezone bez kiksa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet